Rekrutteringsbyrå Bergen Bilde Bryggen
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere

Vi har spesialisert oss på økonomer, IT-konsulenter og ingeniører og bistår også ved andre behov. Vårt rekrutteringsbyrå i Kristiansand hjelper deg gjerne.

Ta kontakt

Rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister
Azets har rekruttert ledere og fagspesialister siden 2001 og gjennomfører anslagsvis 500 rekrutteringer til faste og midlertidige stillinger hvert år. Vi jobber både med utlyste stillinger og lukkede søk (search/headhunting). Våre prosesser er kvalitetssikret etter ISO9001:2015.
Tett på både digitalt og lokalt
Vi er lokalisert i Kristiansand og leverer tjenester i på hele Sørlandet. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle kandidater. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Din rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen rekrutteringsfaget og har en høy faglig integritet. De er DNV-sertifiserte rekrutterere og har sertifisering på godkjente evne- og personlighetstester. Du kan trygt overlate rekruttering av din nye kollega til oss!

Om rekrutteringsbyrået i Kristiansand

Vi har fokus på tett oppfølging av kunder og kandidater, og jobber i mange kanaler for å finne beste løsningen for alle parter. I tillegg er vi tett på næringslivet i Kristiansand, og har god kjennskap til og forståelse for det lokale arbeidsmarkedet.  

Ved å benytte fagkompetanse, erfaring, engasjement og profesjonell tilnærming sørger vi for det beste helhetlige resultatet.

Vi har spesialisert oss på rekruttering og utleie til stillinger innen økonomi, HR, IT og tekniske ingeniørstillinger - områder der våre rådgivere har lang erfaring.

Velkommen til en prat om dine behov!

Tone Andersen Pauschert
Avdelingsleder

Tone har bred og tung erfaring innen rekruttering og utleie på alle nivåer. Hun er DNV GL-sertifisert rekrutterer, samt sertifisert på testverktøyet OPQ32i og AON (Cut-e). Tone har jobbet 10 år i Visma Personnel Oslo, nå Azets People Oslo. Her jobbet hun spesialisert med stillinger innen økonomi, regnskap, lønn, salg og administrasjon. I 2014 flyttet hun til Kristiansand og jobbet noen år som intern rekrutterer av teknisk personell i National Oilwell Varco. Her har hun opparbeidet seg bred erfaring innen rekruttering av teknisk personell, omstilling og karriererådgiving.

Tone Andersen Pauschert
Avdelingsleder / DNV sertifisert rekrutterer - tone.pauschert@azets.com

Kontaktinformasjon Kristiansand

Adresse
Dronningens gate 3, 4610 Kristiansand S
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Dette hjelper vi bedriften din med

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Kristiansand? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Er du på jakt etter jobb?
Registrer din CV her

Telefon:
 
Åpningstider
08:00 - 16: 00 hverdager

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lokale rekrutteringskontorer

Våre rekrutteringsrådgivere jobber med vikarer og rekruttering til faste stillinger over hele landet. Vi har kontorer i følgende byer.