Rekrutteringsbyrå Fredrikstad bilde  brygge
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere i Fredrikstad

Vi har spesialisert oss på økonomer, IT-konsulenter og ingeniører og bistår også ved andre behov. Vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad hjelper deg gjerne.

 Ta kontakt

 
Rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister
Azets har rekruttert ledere og fagspesialister siden 2001 og gjennomfører anslagsvis 500 rekrutteringer til faste og midlertidige stillinger hvert år. Vi jobber både med utlyste stillinger og lukkede søk (search/headhunting). Våre prosesser er kvalitetssikret etter ISO9001:2015.
Tett på både digitalt og lokalt
Vi er lokalisert i Fredrikstad og leverer tjenester i hele gamle Østfold. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle kandidater. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Din rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen rekrutteringsfaget og har en høy faglig integritet. De er DNV-sertifiserte rekrutterere og har sertifisering på godkjente evne- og personlighetstester. Du kan trygt overlate rekruttering av din nye kollega til oss!

Om rekrutteringsbyrået i Fredrikstad

Vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad kan hjelpe deg å oppnå en effektiv og god prosess som sikrer deg rett person på rett sted. Geografisk dekker avdelingen oppdrag fra hele Østfold fylke inn mot Follo-regionen. Vi har kunder både i privat og offentlig sektor.

Våre erfarne rådgivere står klare til å bistå bedrifter i Østfold med både rekruttering og utleie. I tillegg kan vi utføre personlighets- og evnetester, samt foreta en grundig kvalitetssjekk av kandidater slik at du er sikker på at du velger den kandidaten som passer din virksomhet best.

Velkommen til vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad!

Camilla Bakker
Avdelingsleder

Camilla har lang erfaring og jobber med lederrekruttering til privat og offentlig sektor. Camilla har variert erfaring med utleie av konsulenter innen regnskap, økonomi, marked og administrative stillinger. Hun er DNV sertifisert rekrutterer og er også sertifisert på testverktøyene OPQ fra SHL, samt på testbatteri fra Aon.

Camilla Bakker
Avdelingsleder / DNV sertifisert rekrutterer

Stine har lang erfaring som rekrutteringsrådgiver innen IT, administrasjon og økonomi. Hun har spisskompetanse innen engineering og IT, og jobber mye med search i markedet. Stine er DNV sertifisert rekrutterer.

Stine Stølen
Rekrutteringsrådgiver

Kontaktinformasjon Fredrikstad

Adresse
Dikeveien 16, 1661 Rolvsøy
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Telefon
Åpningstider
08:00 - 16: 00 hverdager

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lokale rekrutteringskontorer

Våre rekrutteringsrådgivere jobber over hele landet og vi har kontorer i følgende byer.