Rekrutteringsbyrå Fredrikstad bilde  brygge
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere i Fredrikstad

Vi har spesialisert oss på økonomer, IT-konsulenter og ingeniører og bistår også ved andre behov. Vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad hjelper deg gjerne.

 Ta kontakt

 
Rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister
Azets har rekruttert ledere og fagspesialister siden 2001 og gjennomfører anslagsvis 500 rekrutteringer til faste og midlertidige stillinger hvert år. Vi jobber både med utlyste stillinger og lukkede søk (search/headhunting). Våre prosesser er kvalitetssikret etter ISO9001:2015.
Tett på både digitalt og lokalt
Vi er lokalisert i Fredrikstad og leverer tjenester i hele gamle Østfold. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle kandidater. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Din rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen rekrutteringsfaget og har en høy faglig integritet. De er DNV-sertifiserte rekrutterere og har sertifisering på godkjente evne- og personlighetstester. Du kan trygt overlate rekruttering av din nye kollega til oss!

Om rekrutteringsbyrået i Fredrikstad

Vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad kan hjelpe deg å oppnå en effektiv og god prosess som sikrer deg rett person på rett sted. Geografisk dekker avdelingen oppdrag fra hele Østfold fylke inn mot Follo-regionen. Vi har kunder både i privat og offentlig sektor.

Våre erfarne rådgivere står klare til å bistå bedrifter i Østfold med både rekruttering og utleie. I tillegg kan vi utføre personlighets- og evnetester, samt foreta en grundig kvalitetssjekk av kandidater slik at du er sikker på at du velger den kandidaten som passer din virksomhet best.

Velkommen til vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad!

Stine Stølen
Avdelingsleder

Stine har lang erfaring som rekrutteringsrådgiver innen IT, administrasjon og økonomi. Hun har spisskompetanse innen engineering og IT, og jobber mye med søk. Stine er DNV sertifisert rekrutterer.

Stine Stølen
Avdelingsleder/senior rekrutteringsrådgiver - stine.stolen@azets.com

Margrethe har en Bachelor i arbeids- og velferdsfag. Gjennom studiet har hun tilegnet seg kunnskap innen HR, endringsprosesser i arbeidslivet, relevant lovverk, sosial inkludering og integrering. Hun har flere års erfaring som rekrutteringsrådgiver innen bank, administrasjon, økonomi og IT. Margrethe jobber mye med search i markedet og er sertifisert i testbatteriet Aon.

Margrethe Aarsnes Abrahamsen
Rekrutteringsrådgiver - margrethe.abrahamsen@azets.com

Martine har en Bachelor knyttet til rekruttering og HR-relaterte områder. Hun jobber mye med å intervjue kandidater til regnskap-, økonomi- og administrative stillinger. Martine har et brennende engasjement for å få frem det beste av personlighet og kompetanse hos hver enkelt hun snakker med og hjelpe de på veien til å finne sin drømmejobb.

Martine Andersen
Rekrutteringsrådgiver - martine.andersen@azets.com

Kontaktinformasjon Fredrikstad

Adresse
Dikeveien 16, 1661 Rolvsøy
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Fredrikstad? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Telefon
 
Åpningstider
08:00 - 16: 00 hverdager

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lokale rekrutteringskontorer

Våre rekrutteringsrådgivere jobber over hele landet og vi har kontorer i følgende byer.