Rekrutteringsbyrå Stavanger fra havnen
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere i Stavanger

Vi har spesialisert oss på økonomer, IT-konsulenter og ingeniører og bistår også ved andre behov. Vårt rekrutteringsbyrå og vikarbyrå i Stavanger hjelper deg gjerne.

Ta kontakt

Rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister
Azets har rekruttert ledere og fagspesialister siden 2001 og gjennomfører anslagsvis 500 rekrutteringer til faste og midlertidige stillinger hvert år. Vi jobber både med utlyste stillinger og lukkede søk (search/headhunting). Våre prosesser er kvalitetssikret etter ISO9001:2015.
Tett på både digitalt og lokalt
Vi er lokalisert i Stavanger og leverer tjenester i hele Rogaland. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle kandidater, både som vikarer og til rekruttering i faste stillinger. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Din rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen rekrutteringsfaget og har en høy faglig integritet. De er DNV-sertifiserte rekrutterere og har sertifisering på godkjente evne- og personlighetstester. Du kan trygt overlate rekruttering av din nye kollega til oss!

Om rekrutteringsbyrået i Stavanger

Vårt team i Stavanger er dine øyne rettet mot jobbmarkedet, enten du er jobbsøker eller du søker etter rekruttering eller en vikar til din virksomhet.

Å finne rett person til rett plass kan være en utfordring, og en feilrekruttering koster dyrt og kan skade både lønnsomheten og renomeet til selskapet.

Mennesker er ressurser som skaper verdi i næringslivet og vår jobb er å finne de riktige ressurspersonene som kan skape den verdiøkningen som nettopp du som kunde er på jakt etter. En rekruttering er en investering som skal kaste av seg i form av økt verdiskapning. 

Vi jobber med mennesker hver dag og er trent i jobben med å avdekke hvilken kompetanse som passer til din virksomhet. Vår beste anmodning er å bruke spesialister til denne jobben - da reduserer du risikoen for feilansettelse og kan konsentrere deg om det du er best på.

Elin Friis
Avdelingsleder

Elin jobber som rekrutteringsrådgiver på vårt kontor i Stavanger. Hun er sertifisert i testverktøyet AON assessment (tidligere Cut-e). Elin flyttet tilbake til Norge høsten 2019 etter å ha bodd i Nederland og England siden 2005. Hun har opparbeidet seg god kompetanse i tiden hun har bodd i utlandet, både innen salg, markedsføring og konsulentvirksomhet. Elin har en utdannelse innen markedsstrategi og sosiologi og har lang erfaring innen HR og kommunikasjon.

Elin Friis
Branch Manager - elin.friis@azets.com

Kontaktinformasjon Stavanger

Adresse
Vassbotnen 23, 4033 Stavanger
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Dette hjelper vi bedriften din med

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt vikarbyrå og rekrutteringsbyrå i Stavanger? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Telefon
Åpningstider
08:00 - 16: 00 hverdager

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lokale rekrutteringskontorer

Våre rekrutteringsrådgivere jobber med vikarer og rekruttering til faste stillinger over hele landet. Vi har kontorer i følgende byer.