Rekrutteringsbyrå Trondheim Bilde Nidelva
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere i Trondheim

Vi har spesialisert oss på økonomer, IT-konsulenter og ingeniører og bistår også ved andre behov. Vårt rekrutteringsbyrå i Trondheim hjelper deg gjerne.

Ta kontakt

 
Rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister
Azets har rekruttert ledere og fagspesialister siden 2001 og gjennomfører anslagsvis 500 rekrutteringer til faste og midlertidige stillinger hvert år. Vi jobber både med utlyste stillinger og lukkede søk (search/headhunting). Våre prosesser er kvalitetssikret etter ISO9001:2015.
Tett på både digitalt og lokalt
Vi er lokalisert i Trondheim og leverer tjenester i hele Trøndelag. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle kandidater. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Din rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen rekrutteringsfaget og har en høy faglig integritet. De er DNV-sertifiserte rekrutterere og har sertifisering på godkjente evne- og personlighetstester. Du kan trygt overlate rekruttering av din nye kollega til oss!

Om rekrutteringsbyrået i Trondheim

Kontoret ble etablert i 2007, og har stor innsikt i arbeidsmarkedet og næringslivet i regionen.

I våre prosesser har vi fokus på tett oppfølging av kunder og kandidater. Vi jobber i mange kanaler for å finne beste løsning for alle parter.

Ved å benytte vår fagkompetanse, erfaring, engasjement og profesjonell tilnærming sørger vi for det beste helhetlige resultatet.

Velkommen til en prat om dine behov!

Marte Derås
Regionsleder

Kontaktinformasjon Trondheim

Adresse
Skonnertvegen 7, 7053 Ranheim
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Dette hjelper vi bedriften din med

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Trondheim? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Telefon
Åpningstider
08:00 - 16: 00 hverdager

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lokale rekrutteringskontorer

Våre rekrutteringsrådgivere jobber over hele landet og vi har kontorer i følgende byer.