Rekrutteringsbyrå Asker og Bærum - bærumsmarka
 
 
 

Rekruttering og utleie av fagspesialister og ledere

Vi har spesialisert oss på økonomer, IT-konsulenter og ingeniører og bistår også ved andre behov. Vårt rekrutteringsbyrå i Asker & Bærum hjelper deg gjerne.

Ta kontakt

Registrer din CV her

Rekruttering og utleie av ledere og fagspesialister
Azets har rekruttert ledere og fagspesialister siden 2001 og gjennomfører anslagsvis 500 rekrutteringer til faste og midlertidige stillinger hvert år. Vi jobber både med utlyste stillinger og lukkede søk (search/headhunting). Våre prosesser er kvalitetssikret etter ISO9001:2015.
Tett på både digitalt og lokalt
Vi er lokalisert i Sandvika og leverer tjenester i hele Oslo Vest og sørover mot Vestfold. Vår brede kontaktflate og gode kjennskap til det lokale arbeidsmarkedet sørger for god tilgang til aktuelle kandidater. Vi er organisert i en nasjonal matrise slik at du får tilgang på den best egnede rådgiveren for ditt behov uavhengig av lokasjon - vi jobber digitalt og lokalt.
Din rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen rekrutteringsfaget og har en høy faglig integritet. De er DNV-sertifiserte rekrutterere og har sertifisering på godkjente evne- og personlighetstester. Du kan trygt overlate rekruttering av din nye kollega til oss!

Om rekrutteringsbyrået i Sandvika

Ved vår avdeling er vi fire erfarne rekrutteringsrådgivere som er klare til å bistå deg. Her finner du spesialister innen rekruttering, utleie, nedbemanning og rådgivning innen HR-relaterte spørsmål. 

Vi har en lang og stolt historie og har drevet med rekruttering i området siden 2001. Mange som har bosted i Asker og Bærum, har arbeidsplassen sin i Oslo. Flere av disse søker seg ofte nærmere hjemmet hvis de har mulighet, og dette gir lokale virksomheter tilgang på erfarne og dyktige medarbeidere.

Vi har en hyggelig og imøtekommende tilnærming til mennesker og velger å tro at vi får frem det beste i folk. 

Velkommen!

Sidsel Gjulem Warbo
Avdelingsleder

Sidsel er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og jobber som avdelingsleder for teamet i Asker og Bærum. Hun er DVN GL-sertifisert rekrutterer samt at hun er sertifisert bruker av personlighets- og evnetestene til AON (tidligere Cut-e) og SHL (tidligere OPQ).

Sidsel Gjulem Warbo
Avdelingsleder / DNV sertifisert rekrutterer - sidsel.warbo@azets.com

Anne Sissel har jobbet med utleie og rekruttering i 18 år. Hele hennes bakgrunn er relatert til rådgivning og salg hvor hun har forholdt seg til kunder og kandidater på alle nivå. Før hun ble ansatt i Visma jobbet Anne Sissel innen reiseliv og i reklamebransjen.

Anne Sissel Borkhus
Senior rekrutteringsrådgiver - anne.sissel.borkhus@azets.com

Hilde jobber med områdene rekruttering, utleie og nedbemanning innen de fleste bransjer på leder- og medarbeidernivå. Hun har 19 års erfaring og i 9 av disse jobbet som leder samt sittet flere år i Bærum Næringsråds styre.

Hilde Enerud
Senior rekrutteringsrådgiver - hilde.enerud@azets.com

Kontaktinformasjon Sandvika

Adresse
Malmskriverveien 4 1337 Sandvika
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Sandvika? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid. 

Telefon
Åpningstider
08:00 - 16: 00 hverdager

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lokale rekrutteringskontorer

Våre rekrutteringsrådgivere jobber med vikarer og rekruttering til faste stillinger over hele landet. Vi har kontorer i følgende byer.