Nyutdannet-program - første år i Azets

Azets Life | 06.06.2023

av Malin Eggen

Starten på et Azets eventyr!

Vi ønsker å legge til rette for at de nyutdannede får en god og trygg start på arbeidslivet hos oss. 

Det var en gang en gruppe spente studenter som skulle starte sin karriere i Azets Insight høsten 2022. Det var med stor iver vi i fjor besluttet å starte opp igjen et program rettet mot nyutdannede innenfor regnskap og lønn. I løpet av dette året har de vært en del av det vi har kalt nyutdannet-programmet. Det er så gøy og inspirerende å jobbe med unge og motiverte kollegaer rett fra skolebenken og vi ønsker å legge til rette for at de får en god og trygg start på arbeidslivet hos oss. 

Både sosialt og faglig innhold

Det har vært nærmest like stort fokus på det sosiale som det faglige i løpet av dette året. Litt av hensikten har nemlig vært å legge til rette for at kullet har knyttet relasjoner på tvers av lokasjoner og forretningsområder. Programmet sørger derfor for at alle blir godt kjent med hverandre og hele selskapet vårt, slik at de ulike fagområdene skal kunne samarbeide enda bedre i fremtiden. 

Les mer om våre tre programmer for nyutdannede i Azets

Det å faktisk tråkke utenfor komfortsona, uten å kjenne på en utrygghet, har vært en stor mestringsfølelse!

Ida Siem, konsulent Trondheim: Å være med på Azets sitt nyutdannetprogram har gitt meg en unik mulighet både faglig og sosialt. 

Jeg har fått muligheten til å bli kjent med andre nyutdannede i samme situasjon, hvor vi har kunnet dele erfaringer og kunnskap vi har tilegnet oss det første året. 

Dette har vært en stor trygghet i en hverdag hvor stort sett alt har vært nytt hittil. 

Ikke minst så har det vært utrolig sosialt å delta i programmet, og vi har blitt godt kjent med hverandre gjennom både sosiale aktiviteter og lavterskel mingling i pausene på samlingene. 

Ida Yuan Bolstad Siem.jpg

Julie Hagh.jpg

Julie Hagh, konsulent Egersund: Det å få tilbud om å være deltager på nyutdannetprogrammet rett etter skoleslutt for min del, har vært en lærerik opplevelse! Det jeg husker best når det gjelder samlingene er timene med faglig påfyll, gruppeoppgavene og det sosiale. Det å faktisk tråkke utenfor komfortsona si uten å kjenne på en utrygghet har vært en stor mestringsfølelse!

Det jeg kommer til å ta med meg videre er de gode tilbakemeldingene og tipsene vi fikk når vi var på samlingene. Jeg kommer også til å ta med meg videre alle bekjentskapene jeg fikk med andre deltakere på tvers over hele landet.

Lars Eriksen, konsulent Fredrikstad: Nyutdannet-programmet har vært helt supert. Det fungerer som en fin introduksjon til selskapet og gir deg en unik mulighet til å møte ledelsen i selskapet og andre i samme situasjon som deg. Jeg hadde stort utbytte av samlingene våre og jeg skulle ønske vi hadde enda flere.

Lars Martin Eriksen.jpg

Nytt år - og nytt kull

Og snipp snapp snute så var eventyret ute for dette kullet, men det tar ikke slutt her. For 2022-kullet vil det nå komme nye utviklingsmuligheter og utfordringer på veien videre i karrieren i Azets. Og de er nå rustet til å ta skrittet enda et steg videre. Vi fortsetter også videre med nytt program til høsten. Basert på tilbakemeldingene fra årets kull har programmet bidratt til et godt sosialt samhold på tvers og innad i avdelinger og lokasjoner. Det har vært godt faglig innhold med praktisk betydning for videre karriere og en trygghet i starten av arbeidslivet. Vi ser derfor fram til å ta imot en ny gjeng med 40 entusiastiske deltakere til høsten 2023. Eventyret fortsetter!

Ferdig utdannet våren 2024? 

Vi vil starte rekrutteringsprosessen til nyutdannet-programmet 2024 mot slutten av året. Vi oppfordrer derfor deg som er ferdig utdannet med bachelor eller master innen regnskap og/eller lønn våren 2024 om å søke hos oss.

Les om karriere­muligheter i Azets: En reise i skyen
Tips til digitalt jobbintervju

Ledige stillinger i Azets

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er i sluttspurten av relevant studieløp eller nettopp har fullført. Azets har varierte og gode muligheter med programmer for nyutdannede innen regnskap, lønn, HR, Advisory og IT. Hos oss får du jobbe med den mest fremtidsrettede teknologien i bransjen, og vi har det beste fra to verdener: en skybasert kundeportal og markedets mest komplette forretningsløsninger.

Nyutdannet i Azets: Kickstart karrieren i et spennende og solid selskap i vekst

post author

Om Malin Eggen

Malin jobber som HR-rådgiver, og har en bachelor i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun har tidligere jobbet med rekruttering i bemanningsbransjen. I Azets arbeider Malin hovedsakelig med rekruttering og employer branding og har et stort engasjement for disse områdene.