Skjermbilde fra regnskapsprogrammet eAccounting
 
 
 

Samarbeid med eAccounting i over 10 år

Azets sine regnskapsførere har hulpet Visma eAccounting brukere i over 10 år. Regnskapsførere har hjulpet eAccounting-brukere med selve systemet, regnskapsføring og årsoppgjør. Sammen har vi laget det ultimate konseptet på fleksibel digital regnskapshjelp for små og mellomstore bedrifter.

En skikkelig hverdagshjelp.

Møt noen av eAccounting kundene
- bedrifter som får hjelp av Azets til stort og smått innen regnskap

Kontroll på porteføljen rundt bestillinger og betalinger

Regnskapsføringen ble for omfattende og Mobilt Minilager så derfor etter en partner til å ta seg av bokføringen.

Ønsket et digitalt system som var enkelt i bruk — valgte eAccounting

Kunst i Skolen var på utkikk etter et heldigitalt regnskapssystem som gjør det enklere å følge opp i hverdagen.

Manglet regnskaps­erfaring og et system som passet dem

De to ansatte ønsket faglig bistand og eget system. Valget falt på Azets og Visma eAccounting .

Fikk oversikt med riktig bokføring

Årsregnskap, sluttrapport, mva, og riktig oppført skatt var ting Alice Catering innså at de trengte hjelp til utover det å sikre en løpende riktig bokføring i eAccounting.

Hjelp fra regnskapsfører i eAccounting

Det har vært enkelt å bruke eAccounting for familiebedriften Makalaus Mat AS. Og hjelpen har aldri vært langt unna på det regnskapsmessige.

Gjør regnskapsføringen selv

For å spare på utgiftene så det samiske filmproduksjonsselskapet Davás film, i Kautokeino, seg nødt til å gjøre regnskapet selv.

Azets og Visma eAccounting startet sitt samarbeid i 2011. Høsten 2021 har vi dermed hatt 10 år med samarbeid og utvikling av den beste regnskapstjenesten for små og mellomstore bedrifter. Samarbeidet er unikt. Visma eAccounting ligger i helt i front som et fleksibelt og automatisert regnskapsprogram.

Azets har et av Norges største kompetansemiljøer innen økonomi, regnskap, drift og HR. Når kunden bruker eAccounting kan Azets bidra med full regnskapsføring og bistand ved behov. 

Les om hvordan Azets kan hjelpe til med regnskap i eAccounting her

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.