Alice Catering ala carte kunde Azets
 
 
 

Alice Catering fikk oversikt med riktig bokføring

Årsregnskap, sluttrapport, mva, og riktig oppført skatt var ting de innså at de trengte hjelp til utover det å sikre en løpende riktig bokføring.

Hadde behov for noen til å ta regnskapet

Alice Catering har levert catering til både bedrifter og privatpersoner siden 2006. Hverdagen består av matlaging til ulike arrangementer som konferanser, møter, konfirmasjoner og bursdager.

Alice Quayson, daglig leder i Alice Catering forteller at de hadde behov for noen til å ta regnskapet og holde styr på hvor mye som går inn og ut av selskapet, slik at alt blir bokført riktig. Årsregnskap, sluttrapport, mva, og riktig oppført skatt var ting de innså at de trengte hjelp til.

Med hjelp til regnskapet kan daglig leder fokusere på andre ting i bedriften

I vurderingen av Azets som regnskapsfører og eAccounting som regnskapsprogram la de størst vekt på å få god og oversiktlig hjelp. - Vi er i dag fornøyd med resultatet, sier Alice.

Jeg har fått den hjelpen jeg har trengt, med god kunnskap fra Azets. Det har gjort at jeg kan fokusere på andre ting i bedriften og la regnskapsfører som kan økonomi ordne med det.

Alice Quayson, daglig leder i Alice Catering

Azets og Visma eAccounting startet sitt samarbeid i 2011. Høsten 2021 har vi dermed hatt 10 år med samarbeid og utvikling av den beste regnskapstjenesten for små og mellomstore bedrifter. Samarbeidet er unikt. Visma eAccounting ligger i helt i front som et fleksibelt og automatisert regnskapsprogram.

Azets har et av Norges største kompetansemiljøer innen økonomi, regnskap, drift og HR. Når kunden bruker eAccounting kan Azets bidra med full regnskapsføring og bistand ved behov. 

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forespørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.