Makalaus mat
 
 
 

Hjelp fra regnskapsfører i eAccounting

Det har vært enkelt å bruke eAccounting for familiebedriften Makalaus Mat AS. Og hjelpen har aldri vært langt unna på det regnskapsmessige.

Enkelt å bruke og kort responstid

Makalaus Mat i Ål i Hallingdal leverer catering av god hjemmelaget mat, og har møterom og selskapslokaler som leies ut til blant annet dåp, konfirmasjon, bryllup og møter. I samme bygning har familiebedriften som driftes av mor, far og sønn, også leiligheter til leie. 

God pris og rask responstid!

Eli Torpe-Rullestad, daglig leder i Makalaus Mat 

Sparte penger ved å gjøre deler av regnskapet selv

For å spare penger ønsket de å ta over deler av regnskapet selv. Makalaus Mat så seg om etter et godt og enkelt regnskapsprogram og en rådgiver som kunne gjøre de mer kompliserte tingene. Derfor falt valget på eAccounting med Azets som regnskapsrådgiver

Det er alltid noe som skal gjøres, og med både kvelds- og helgejobbing er det fint å ikke stå fast på regnskapsspørsmål, her får de kjappe avklaringer fra Azets. 

- En av de viktigste tingene for oss er den raske svartiden. Enten det er via e-post eller på telefon. Og ikke minst prisen, for Azets tar betalt for faktisk brukt tid, sier Eli Torpe-Rullestad i Makalaus Mat AS. 

IMG_0089.jpg

 

Samarbeidet har vært strålende! Vi har fått raskt svar på det vi ikke klarer selv og oppfølgingen har vært utmerket. Vi vil spesielt trekke frem den korte responstiden når vi har spørsmål, og imøtekommende, hyggelige og dyktige regnskapsførere!

Eli Torpe-Rullestad, daglig leder i Makalaus Mat

Azets og Visma eAccounting startet sitt samarbeid i 2011. Høsten 2021 har vi dermed hatt 10 år med samarbeid og utvikling av den beste regnskapstjenesten for små og mellomstore bedrifter. Samarbeidet er unikt. Visma eAccounting ligger i helt i front som et fleksibelt og automatisert regnskapsprogram.

Azets har et av Norges største kompetansemiljøer innen økonomi, regnskap, drift og HR. Når kunden bruker eAccounting kan Azets bidra med full regnskapsføring og bistand ved behov. 

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forespørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.