Jener Maskinering regnskap kunde
 
 
 

Manglet regnskaps­erfaring og et system som passet dem

Med kun to ansatte og uten regnskapserfaring ønsket de faglig bistand. Da falt valget på Visma eAccounting og Azets som regnskapsfører.

Trengte hjelp til regnskapet og noen å spørre

Jener Maskinering startet opp i 2017 og utfører maskinering av diverse komponenter i alle type materialer. De leverer til både små og store bedrifter og forsøker til enhver tid å holde seg oppdaterte på kundens bruksmønster og ønsker. Da er det fint å slippe å bekymre seg for regnskapet! 

Med kun to ansatte og uten regnskapserfaring ønsket de faglig bistand. Da falt valget på Visma eAccounting og Azets som regnskapsfører

Soheila Thorsen, styreleder i bedriften, sier de bare hadde ett krav da de vurderte program og regnskapsfører: - At de var oppdatert og kunne svare på mine spørsmål, og det har vi fått, sier Soheila. 

Kostnadsfri demo som avgjorde valget 

Gjennom demoen fikk jeg et enkelt innblikk i hvordan ulike ting i systemet fungerer. Det er jeg takknemlig for!

Soheila Nersi Thorsen, styreleder i Jener Maskinering AS

Jener_maskinering_deler.jpg

Viktig med behjelpelige ansatte og tilgjengelighet 

Utfordringene med at de manglet regnskapserfaring og å få et system som passet for deres bedrift, ble løst med Azets og eAccounting. Men det er rådgiverne og hjelpen de får fra dem Soheila likevel trekker frem som det de er mest fornøyde med: 

De ansatte er veldig behjelpelige og er alltid der når vi trenger dem.

Azets og Visma eAccounting startet sitt samarbeid i 2011. Høsten 2021 har vi dermed hatt 10 år med samarbeid og utvikling av den beste regnskapstjenesten for små og mellomstore bedrifter. Samarbeidet er unikt. Visma eAccounting ligger i helt i front som et fleksibelt og automatisert regnskapsprogram.

Azets har et av Norges største kompetansemiljøer innen økonomi, regnskap, drift og HR. Når kunden bruker eAccounting kan Azets bidra med full regnskapsføring og bistand ved behov. 

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forespørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.