Kranbil mobilt minilager regnskap kune Azets
 
 
 

Kontroll på porteføljen rundt bestillinger, oppsigelser og betalinger

Regnskapsføringen ble for omfattende og Mobilt Minilager så derfor etter en partner til å ta seg av bokføringen.

Enkelt regnskap gir mer energi til egen business!

Øystein Grøstad i Mobilt Minilager førte regnskapet selv. Med dårlig tid ble det ofte utsatt og utført etter skippertaksmetoden, og inneholdt mye feil. Regnskapsføringen ble for omfattende og han så derfor etter en partner til å ta seg av bokføringen. Han tok kontakt med Azets for å forhøre seg om muligheter. Forventingene var å finne en partner som arbeidet i eAccounting og kunne systemet godt.

Vi var opptatt av å få en samarbeidspartner med solid regnskapskompetanse som vår rådgiver rundt bokføring.

Øystein Grøstad, daglig leder i Mobilt Minilager

 

Effektiv drift gjennom en strukturert hverdag også for –  økonomifunksjonen

De startet Mobilt Minilager i 2017 og er i dag tre ansatte med plan om å omsette for 12 millioner i 2021. Gjengen bak Mobilt Minilager drev i 2015 på med anleggsgartnertjenester da de oppdaget at det var populært å leie lagringscontainere. Etterspørselen tok av, og i 2017 bestemte de seg for å satse 100 % på dette.

Nesodden Eiendomsservice ble til Mobilt Minilager AS, og har i dag seks "drive-in" avdelinger i Oslo, Nesodden, Drøbak, Røyken, Drammen og Sarpsborg. De har omkring 600 lagringscontainere som leies ut til forskjellige typer kunder. I tillegg tilbyr de lagringscontainer på kundens egen eiendom, et konseptet de lanserte i januar 2021, med visjon om å vokse til 150 utplasserte containere i året. Når noen flytter fra et lager skal containeren kvalitetssikres og klargjøres for ny leietaker.

For selskapet gjelder det å ha kontroll på porteføljen rundt bestillinger, oppsigelser og betalinger. Kvalitetssikring for å unngå avvik og å planlegge hverdagen smart og sikre effektiv drift, er viktig. Det gjelder også for økonomifunksjonen, sier Grøstad. 

Når regnskapet blir enkelt kan kunden bruke mer energi på egen business

Som her når det leveres minilager til en bedrift i Oslo:

En fordel at begge parter kan jobbe i regnskapssystemet

Azets og Mobilt Minilager gjorde en avtale på hvem som gjør hva i eAccounting. Mobilt Minilager legger inn kunder, fakturering og lønn. Azets tar seg seg av resten.

Vi bruker Visma eAccounting mye i hverdagen og er veldig fornøyd med oppbyggingen av systemet som er lett å forstå og arbeide i. Systemet er alltid oppe i motsetningen til tidligere regnskapsprogram jeg jobbet i, sier Grøstad.

Videre vil Grøstad trekke frem:

"Jeg vil trekke frem fordelen med at begge parter kan arbeide i systemet. Alt rundt fakturering, leverandørfakturaer (EHF), og rapportering er digitalt. Det gjør at ting går raskt og vi har månedsresultatet nesten umiddelbart etter månedens slutt. Når begge parter har kompetanse på sitt ansvarsområde og det de legger inn i eAccounting er dette en optimal arbeidsform for regnskapsførsel. Det blir enkelt for for Azets og enkelt for kunden."

Azets og Visma eAccounting startet sitt samarbeid i 2011. Høsten 2021 har vi dermed hatt 10 år med samarbeid og utvikling av den beste regnskapstjenesten for små og mellomstore bedrifter. Samarbeidet er unikt. Visma eAccounting ligger i helt i front som et fleksibelt og automatisert regnskapsprogram.

Azets har et av Norges største kompetansemiljøer innen økonomi, regnskap, drift og HR. Når kunden bruker eAccounting kan Azets bidra med full regnskapsføring og bistand ved behov. 

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forespørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.