Davas Film Ken-Are Bongo
 
 
 

Sparer på utgifter til regnskap

For å spare på utgiftene så det samiske filmproduksjonsselskapet Davás Film, i Kautokeino, seg nødt til å gjøre regnskapet selv. Men får likevel hjelp fra profesjonell regnskapsfører.

Gjør regnskapsføringen selv i eAccounting - får råd fra profesjonelle

For å spare på utgiftene så det samiske filmproduksjonsselskapet Davás film, i Kautokeino, seg nødt til å gjøre regnskapet selv. For et lite selskap ble det store utgifter på regnskapsføring, så da Ken-Are Bongo, daglig leder i selskapet vurderte ny løsning var det kostnadskutt i kombinasjon med muligheten til å bli bistått av profesjonelle regnskapsførere, som var viktigst.
- Samarbeidet med Azets og bruken av eAccounting har helt klart lettet på utgiftene jeg tidligere hadde med ekstern regnskapsfører, sier Ken-Are. 

Kvalitet fra Azets er viktig, og tjenesteleveransen har i tillegg båret andre frukter i form av læring for Ken-Are Bongo: 

Om jeg har gjort feil i regnskapsføringen eller lønnskjøring er Azets løsningsorienterte og hjelper meg med hvordan jeg skal gjøre det korrekt. På den måten lærer jeg og samme type problem skjer ikke igjen. Azets er også grundige og tydelige, noe som for meg er svært viktig.

Ken-Are Bongo, daglig leder i Davás film AS

Azets og eAccounting gir trygghet rundt regnskap og lønn 

For Ken-Are og gjengen i Davás film er hverdagen variert. Selskapet produserer tjenester for kortfilmer, dokumentar, promoteringsfilmer, spillefilmer, TV-serier, TV-produksjoner og annen type audiovisuelle produksjoner for å fremme den samiske kulturen.

De arbeider ofte med flere produksjoner som er i ulike faser, og på én dag gjør de alt fra å skrive søknader, til full opptaksproduksjon, eller å avslutte et annet prosjekt. 

En hektisk hverdag gjør samarbeidet med Azets og eAccounting godt å ha: 

Det gjør at jeg føler meg trygg på å gjøre regnskap og lønnskjøringer selv.

Ken-Are Bongo, daglig leder i Davás film AS

Azets og Visma eAccounting startet sitt samarbeid i 2011. Høsten 2021 har vi dermed hatt 10 år med samarbeid og utvikling av den beste regnskapstjenesten for små og mellomstore bedrifter. Samarbeidet er unikt. Visma eAccounting ligger i helt i front som et fleksibelt og automatisert regnskapsprogram.

Azets har et av Norges største kompetansemiljøer innen økonomi, regnskap, drift og HR. Når kunden bruker eAccounting kan Azets bidra med full regnskapsføring og bistand ved behov. 

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forespørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.