Eiendommer
 
 
 

Eiendomsinvestor Management AS

- Ved å bruke Azets får vi alltid det vi trenger i tide, samt en kontaktperson som kan mye rundt eiendom.

Mye fagkunnskap og gode hoder å spille på lag med.

Med kun to ansatte er EiendomsInvestor AS avhengig av gode samarbeidspartnere, slik at de selv kan ha fullt fokus på å styre prosjektene sine på en god måte. 

For at jeg skal kunne ha en aktiv hverdag er det viktig å få raske svar når jeg lurer på noe og at tjenestene leveres i tide. Både det å ha tilgang til flere regnskapsførere som har kompetanse på samme felt, og ha systemer slik at man raskt kan finne det man ønsker, er vesentlig for at jeg kan være effektiv i mitt eget arbeid

Som eiendomssjef har Espen Norman Hoel ansvar for alle prosesser - og fungerer som et bindeledd mellom eiendommene og eierne. Han har ansvar for alt fra drift, rehabilitering og megling til rapportering og fremlegging for styret. En del av disse oppgavene har han satt bort til spesialister i Azets, og sier at Azets gir det han trenger for at han selv kan yte bra i sitt eget arbeid.

For meg er det viktig at de som jobber med eiendommene forstår helheten av virksomheten.

For meg er det viktig at de som jobber med eiendommene, selv på det administrative, forstår helheten av virksomheten. Det gjør de ansatte i Azets, sier Espen, og fortsetter med å si at rapportene de får fra Azets gir akkurat den informasjonen de har bruk for, både til styring av driften og som presentasjoner til styret. Sammen har vi kommet frem til de best tilpassede rapportene.

Jeg føler at samarbeidet er meget bra. Er det noe jeg lurer på, spør jeg direkte og får raske svar. Ønsker jeg endringer, løses dette raskt. Jeg synes Azets er fleksibel og rask på ballen.

EiendomsInvestor_AS.jpg

Utfordring:

Tidligere regnskapsfører hadde ikke forståelse for å se sammenhenger i driften

Løsning:

Azets påtatt seg oppgaver som kontraktsadministrasjon og rapporter tilpasset bedriften. 

Resultater:      

  • Enklere prosesser
  • Oppdaterte rapporter til ulik bruk

Fakta om Eiendomsinvestor Management:

  • Kjøper for å syndikere næringseiendommer til et
    begrenset antall eiendomsinvestorer
  • Eierinteresser i prosjektene de forvalter, utvikler og leier ut
  • Prosjektene organiseres i single purpose selskap
  • Kjøp av eiendommer med et restrukturerings- og verdiøkningspotensiale
  • Definert forvaltnings- og utviklingsstrategi
  • Høy eiendomskompetanse og tett oppfølging

NOEN AV VÅRE KUNDER

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forespørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.