Regnskapsfører og økonomistyring i Asker

Regnskapsføring, økonomistyring og bedriftsrådgivning.

Hjelp til regnskap og økonomi? Ta kontakt

 
 
 

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Hos oss får du et godt tilbud av tjenester innen regnskapføring, lønnsadministrasjon, økonomistyring og bedriftsrådgivning. Våre medarbeidere har solid kompetanse og lang erfaring innen regnskap og økonomi. Sjekk våre løsninger som er tilpasset ditt behov. Kontoret på Vettre i Asker er nylig blitt en del av Azets. Gjennom Azets har du tilgang på regnskapsførere med økonomisk rådgivning over hele landet over hele landet.

 

Tjenestene som gir deg kontroll på tallene

 

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert  på økonomiske tall, lønn & HR er vi en sparringspartner. Våre rådgivere og regnskapsførere i Asker kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din hverdag.

 

 

 

  • Regnskapsføring
  • Fakturering
  • Rapportering
  • Lønnsadministrasjon
  • Firmaregistrering
  • Rådgivning
  • Regnskapsanalyse

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Asker har solid kompetanse og er oppdatert på lover og regler slik at regnskapet blir ført effektivt og riktig. Vi kjenner markedet og er en god sparringspartner for din bedrift.
 

Lønnstjenester

Lønn

Det er mange lover og regler å holde styr på ved lønn til ansatte. Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, reiseregninger og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, slik at riktig lønn er på plass til riktig tid. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder økonomisk analyse og styring av tall, skatt, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen i Asker du trenger for å få oversikt og hjelp. 

Enkelt samarbeid gjennom nettbaserte tjenester

Det har aldri før vært enklere å samarbeide med din regnskapsfører. Kundeportalen Azets Work er designet for å forenkle og forbedre din økonomiske hverdag. Gjennom Azets Work har vi tilrettelagt for en smidig og automatisert regnskapsprosess. Nettportalen gjør samarbeidet med våre regnskapsførere  enkelt. I Azets Work kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

Lær mer og test ut Azets Work her

Kundeportal Azets Work på datamaskin

Regnskapskontor Alta

Om regnskapskontoret i Vettre i Asker

Vårt kontor på Vettre var inntil nylig Db1 Økonomiconsult AS, som er et autorisert regnskapsførerselskap med 9 medarbeidere. Kontoret ble del av Azets på slutten av 2017. Kontoret på Vettre har en lang historie i området og leverer økonomitjenester. 

Velkommen til oss!

Våre ansatte

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 00 31 90

Leangbukta 30 D
1392 Vettre

Interesse
Ja, jeg aksepterer at Azets behandler mine opplysninger som beskrevet her og at Azets sender relevant informasjon basert på mine interesser.

Kontakt oss

For tilbud og mer informasjon innen regnskap og lønn

Ring 40 10 40 18

Åpningstider
08:00 - 19:00 mandag-torsdag
08:00 - 16:00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

Kontakt oss
Kurs og seminarer på nett og lokalt

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget her

Regnskapsførere over hele landet

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap i Asker og omegn, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.

Vi er en del av av et stort og landsdekkende kompetansemiljø med hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige regnskapskontor har vi autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.