top banner image
 
 
 

Regnskap og økonomi i Asker

Azets i Asker var tidligere DB1 Økonomiconsult AS. Kontoret som ligger på Vettre har fokus på regnskapsføring, økonomistyring og bedriftsrådgivning.

Hjelp med regnskap og økonomi? Ta kontakt

 

En hverdag med oversikt og kontroll på tallene

Hos oss får du et godt tilbud av tjenester innen regnskapsføring, lønnsadministrasjon, økonomistyring og bedriftsrådgivning. Våre medarbeidere har solid kompetanse og lang erfaring innen regnskap og økonomi. Sjekk våre løsninger som er tilpasset ditt behov. Gjennom Azets har du tilgang på regnskapsførere med økonomisk rådgivning over hele landet over hele landet.

 

Tjenestene som gir deg kontroll på tallene

 

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert  på økonomiske tall, lønn & HR er vi en sparringspartner. Våre rådgivere og regnskapsførere i Asker kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din hverdag.

 

 

 

  • Regnskapsføring
  • Fakturering
  • Rapportering
  • Lønnsadministrasjon
  • Firmaregistrering
  • Rådgivning
  • Regnskapsanalyse

Regnskap

Regnskap

Våre regnskapsførere i Asker har solid kompetanse og er oppdatert på lover og regler slik at regnskapet blir ført effektivt og riktig. Vi kjenner markedet og er en god sparringspartner for din bedrift.
 

Lønnstjenester

Lønn

Det er mange lover og regler å holde styr på ved lønn til ansatte. Få hjelp med blant annet lønnsberegning, håndtering av ferie og fravær, a-meldingen, reiseregninger og årsoppgjør. Vi har alltid tilgjengelige ressurser for deg, slik at riktig lønn er på plass til riktig tid. 

Rådgivning

Rådgivning

Enten det gjelder økonomisk analyse og styring av tall, skatt, styrearbeid eller spørsmål og oppgaver innen HR og lønn, har vi den kompetansen i Asker du trenger for å få oversikt og hjelp. 
CoZone oversikt funksjonalitet

Godkjenning av regnskapsbilag og lønnstransaksjoner gjennom din egen portal

Gjennom vår kundeportal, CoZone, har vi tilrettelagt for smidige og automatiserte prosesser for regnskap og lønn. Nettportalen gjør samarbeidet ditt med våre regnskapsførere og lønnskonsulenter enkelt. I kundeportalen kan du blant annet godkjenne fakturaer, lagre og sende dokumenter, se på tall og rapporter, fakturere kunder og organisere lønns- og personalarbeidet. 

  • Data samlet ett sted
  • Oversiktlige rapporter
  • Sikker deling av filer

Lær mer og test ut CoZone her

Ansatte Regnskapskontor Asker Vettre

Om regnskapskontoret i Vettre i Asker

Vårt kontor på Vettre var inntil nylig Db1 Økonomiconsult AS, som er et autorisert regnskapsførerselskap med 9 medarbeidere. Kontoret ble del av Azets på slutten av 2017. Kontoret på Vettre har en lang historie i området og leverer økonomitjenester. 

Velkommen til oss!

Våre ansatte

Kontaktinformasjon

Telefon: 40 00 31 90

Leangbukta 30 D
1392 Vettre

Azets i Asker beliggenhet

Hva kan vi hjelpe deg med?

Ring oss på 40 10 40 18  eller send inn skjemaet.  

Åpningstider:
kl. 08:00 - 16:00 mandag-fredag

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. 

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Se utvalget av seminarer og webinarer her

Webinar_image.jpg

Regnskapsførere over hele landet

Et stort fagmiljø, i kombinasjon med lokal kunnskap i Asker og omegn, gjør at vi kan hjelpe din bedrift best mulig.

Vi er en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø med hele 50 regnskapskontor over hele landet. På samtlige regnskapskontor har vi autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR. Du finner oss blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Bergen. En oversikt over alle lokale regnskapskontor finner du her.