Regnskapsfører på Vettre i Asker
 
 
 

Regnskap og økonomi i Asker

Azets i Asker er et regnskapskontor med fokus på på regnskapsføring, økonomistyring og bedriftsrådgivning. Du finner oss på Vettre. 

Hjelp med regnskap og økonomi? Ta kontakt

 
Din dedikerte rådgiver
Ekspertisen er aldri langt unna når du trenger den. Hos oss møter du rådgivere som er spesialisert innen regnskap og lønn, klare til å bistå deg. Din dedikerte regnskapsfører kombinerer sin kunnskap med dine data, slik at du får de rådene du trenger for å drive selskapet effektivt.
Tett på både digitalt og lokalt
Oppdaterte skybaserte løsninger som skreddersys etter dine behov og preferanser. Våre regnskapsførere sørger for at du får god og effektiv hjelp gjennom et sterkt digitalt grensesnitt som sikrer smarte og lett tilgjengelige løsninger, sikker lagring av data samlet på ett sted, kombinert med en lokal tilstedeværelse.
Regnskap og lønn alltid oppdatert
Ved å overlate regnskap og lønn til våre lokale eksperter frigir du verdifull tid, samtidig som du er garantert at firmaet er oppdatert og at nødvendig rapportering blir gjort til enhver tid.

Derfor velger bedrifter regnskapskontoret i Asker

Hos oss får du et godt tilbud av tjenester innen regnskapsføring, lønnsadministrasjon, økonomistyring og bedriftsrådgivning. Våre medarbeidere har solid kompetanse og lang erfaring innen regnskap og økonomi. 

Våre regnskapsførere og lønnskonsulenter sørger ikke bare for at regnskapet føres og lønnen kjøres riktig. Som en ekspert  på økonomiske tall, lønn & HR er vi din sparringspartner. Våre rådgivere og regnskapsførere i Asker kombinerer sine erfaringer med dine regnskapsdata for å gi de gode rådene i din hverdag.

 

  • Regnskapsføring
  • Fakturering
  • Rapportering
  • Lønnsadministrasjon
  • Firmaregistrering
  • Rådgivning
  • Regnskapsanalyse

Om regnskapskontoret i Asker

Regnskapskontoret i Asker er et solid kompetansemiljø innen teknologi, økonomi, regnskap, selskapsdrift, lønn og HR.

Vi er mer enn et tradisjonelt regnskapsbyrå. Målsetningen er å forstå kundens hverdag og være deres naturlige samarbeidspartner og rådgiver som ser virksomheten med nye øyne. Kombinasjonen av vår erfaring og dine regnskapsdata gir deg bedre råd.

Med effektive og lønnsomme løsninger bidrar vi til en enklere hverdag så du kan bruke tiden på det du kan best.

Gry Haukåssveen
Avdelingsleder i Asker og Bærum

Kontaktinformasjon

Adresse
Leangbukta 30 D
Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Vårt regnksapsbyrå i Asker er et fullservicebyrå som hjelper deg med det du måtte trenge uansett problemstilling og størrelse på bedriften. Våre eksperter er klare til å bistå deg med alt innen regnskap og lønn – så du kan fokusere på andre ting.

Les mer om våre tjenester her:

Ta kontakt

Vi hjelper deg med alt innen regnskap og lønn og finner de beste løsningen for akkurat din bedrift.

Fyll inn skjemaet eller ring oss gjerne.

Telefon
Åpningstider
08:00-16:00 hverdager mandag-fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Lær mer på våre kurs og seminarer

Ønsker du å holde deg oppdatert og få tilgang til viktig informasjon om regnskap, økonomistyring og lønn & HR? Vi gir deg et bredt utvalg av webinarer og seminarer. Se hva vi har å tilby for deg.

Regnskapskontor og regnskapsførere over hele landet

Som en del av et stort og landsdekkende kompetansemiljø, har vi hele 50 regnskapskontor over hele landet, i tillegg til vårt regnskapskontor i Asker. På samtlige lokalkontorer finner du autoriserte regnskapsførere, lønnskonsulenter og rådgivere innenfor økonomi, lønn og HR.