Hudpleier jobber med ansikt
 
 
 

Klinikken trengte regnskapsfaglige råd og å frigjøre tid

Maria Benavides i Sweet Beauty opplevde at hun brukte tid på noe hun ikke kunne, og at hun heller skulle ha brukt den tiden på kundene og å løfte bedriften.

Enkelt regnskap gir mer energi til egen business!

På en vanlig dag tar Maria Benavides i Sweet Beauty i mot 8-15 pasienter, og tiden hun tidligere brukte på regnskap ble i tillegg til mye jobb på klinikken. Hun opplevde at hun brukte tid på noe hun ikke kunne, og at hun heller skulle ha brukt den tiden på kundene og å løfte bedriften. 

Nå tar Azets seg av alt rundt regnskap og jeg trenger ikke å bruke tid på ting jeg ikke kan. Før brukte jeg mye tid på regnskap som jeg heller kunne brukt på det jeg er flink til, som å jobbe med pasienter og bedriften.

Maria Benavide, daglig leder i Sweet Beauty

 

Sweet Beauty vokste raskt fra kun én ansatt til full aktivitet 

Skjønnhetsklinikken Sweet Beauty åpnet dørene i mai i 2015 med ett rom og Maria som eneste ansatt. I dag har klinikken fire sykepleiere og en lege, og leier i tillegg ut rom til hudpleiere. Sweet Beauty utfører ansikts- og kroppsbehandlinger, rynkebehandling, og massasje. Klinikken holder til i Oslo men har også faste kunder fra andre byer, og for å nå et større marked har de bevisst brukt digital markedsføring fra start. - Men det er vel så viktig at kundene får en god opplevelse slik at de anbefaler oss til vennene sine, sier Benavides.

Ønsket en tilgjengelig regnskapsfører

Tiden strakk ikke til og da de skulle bestemme seg for regnskapsfører og program, så de etter kvalitet, faglig dyktighet og at regnskapsfører er tilgjengelig ved behov. Det fant de med Azets og eAccounting, og kan nå puste rolig ved at det meste blir tatt hånd om. 

MariaBenavideSweetBeauty.jpg

Det var for mye jobb med både daglige aktiviteter og regnskap så det er veldig fint med samarbeidet hvor Azets tar seg av alt bortsett fra lønnsslipper

Maria Benavides, daglig leder i Sweet Beauty

Azets og Visma eAccounting startet sitt samarbeid i 2011. Høsten 2021 har vi dermed hatt 10 år med samarbeid og utvikling av den beste regnskapstjenesten for små og mellomstore bedrifter. Samarbeidet er unikt. Visma eAccounting ligger i helt i front som et fleksibelt og automatisert regnskapsprogram.

Azets har et av Norges største kompetansemiljøer innen økonomi, regnskap, drift og HR. Når kunden bruker eAccounting kan Azets bidra med full regnskapsføring og bistand ved behov. 

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forespørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.