Nyutdannede bidrar til utvikling

Azets Life | 01.09.2022

av Malin Eggen

Azets satser på nyutdannede med eget program

I mars startet vi rekrutteringen av nyutdannede til stillinger innen regnskap og lønn, og kan nå stolt vise frem en solid gruppe på over 40 nye kollegaer.

Vi tilbyr tre ulike 12-måneders programmer, med faglige og sosiale samlinger:

  • Regnskap og lønn
  • IT-trainee
  • Trainee Operations

Som en del av programmene er man sikret fast jobb fra dag én, og blir tildelt en fadder og individuell opplæringsplan fra første dag.

Les mer om våre tre programmer for nyutdannede

Første samling for programmet på regnskap og lønn

I august gjennomførte vi første samling i Oslo for våre nyutdannede kolleger innen regnskap og lønn. Gruppen var godt representert fra de mange kontorene vi har spredt i Norge. Her fikk de være med på to dager med faglig og sosialt innhold. De fikk møte mange inspirerende personer fra selskapet som med stor entusiasme fortalte om sine ansvarsområder, og ga et innblikk i hvordan de har bygget sin karriere i Azets. Budskapet var klinkende klart; om du ønsker spennende oppgaver og tar ansvar er mulighetene uendelige!

Om du ønsker spennende oppgaver og tar ansvar er mulighetene uendelige!

CelineAmlienWennberg.jpg

Celine Wennberg, nyansatt regnskapskonsulent i Oslo

“Første samling med nyutdannet-programmet var veldig lærerikt og sosialt. Det var hyggelig å møte de andre nyansatte fra hele landet som skal gjennom det samme programmet. Seminarene var nyttige og ga en grunnleggende forståelse av hvordan Azets jobber og hva som forventes av oss. Jeg gleder meg allerede til neste samling!”

 

Nå ser vi i Azets frem til å samle gruppen i programmet igjen både til høsten og over nyttår, hvor det legges opp til videre faglig utvikling og bygging av sosialt samhold.

Hvordan skrive en god CV og søknad
Karrieremuligheter i Azets
Fra student til konsulent i Azets

Nyutdannede med stor motivasjon for læring og utvikling

Å bygge opp faglig kompetanse internt er tidkrevende, men en uvurderlig kilde til et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø. Det kan oppleves som vanskelig for nyutdannede å komme seg inn på jobbmarkedet, men i Azets opplever vi at de som kommer rett fra studier har et stort engasjement og motivasjon for å lære og utvikle seg videre. Og som direktør for kvalitet i Azets, Randulf Bakken, sa i sitt foredrag - det er de nyutdannede som bidrar til nytenking og utvikling, og som gjør at vi som selskap blir enda bedre i årene som kommer.

Det er de nyutdannede som bidrar til nytenking og utvikling, og som gjør at vi som selskap blir enda bedre i årene som kommer

HansErikStrifeldt.jpg

Hans Strifeldt, nyansatt regnskapskonsulent i Kristiansand

“En bedre introduksjon til Azets kan man ikke be om. Dette legger et solid fundament for en karriere i Azets. En sentral og viktig del er å knytte bekjentskap med de andre nyansatte, som er verdifullt for et trygt og godt samarbeid på tvers av avdelinger. Dette gir meg muligheten til å diskutere problemstillinger med kolleger i samme situasjon og vi utvikler oss sammen i riktig retning”.

 

Les om karriere­muligheter i Azets: En reise i skyen
Tips til digitalt jobbintervju

Ferdigutdannet våren 2023?

Hos oss finnes det mange muligheter for deg som er nyutdannet, enten du har fullført en bachelor- eller mastergrad. Vi er snart i gang med å rekruttere og planlegge for neste årskull.

Er du ferdig med studier innen økonomi, regnskap eller lønn våren 2023? Ta kontakt med HR-rådgiver Malin Eggen på malin.eggen@azets.com.


Vi lover en bratt læringskurve og utvikling i et fremtidsrettet selskap, som vil gi deg et solid fundament for din videre karriere. Kickstart karrieren din hos oss!

Ledige stillinger i Azets

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som er i sluttspurten av relevant studieløp eller nettopp har fullført. Azets har varierte og gode muligheter med programmer for nyutdannede innen regnskap, lønn, HR, Advisory og IT. Hos oss får du jobbe med den mest fremtidsrettede teknologien i bransjen, og vi har det beste fra to verdener: en skybasert kundeportal og markedets mest komplette forretningsløsninger.

Nyutdannet i Azets: Kickstart karrieren i et spennende og solid selskap i vekst

post author

Om Malin Eggen

Malin jobber som HR-rådgiver, og har en bachelor i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania. Hun har tidligere jobbet med rekruttering i bemanningsbransjen. I Azets arbeider Malin hovedsakelig med rekruttering og employer branding og har et stort engasjement for disse områdene.