Bemanningsbyrå i Asker og Bærum Naturbilde fra Bærum
 
 
 

Bemanningsbyrå i Asker og Bærum

Spesialister innen rekruttering, bemanning, nedbemanning og rådgivning innen HR-relaterte spørsmål. 
- ønsker du bistand fra Azets People? Vårt kontor i Asker og Bærum hjelper deg!

Kontakt oss

 

Hva kan vi hjelpe din bedrift med?

    

Rekruttering

 

Rekruttering

Få hjelp med hele eller deler av rekrutteringsprosessen. Vi hjelper deg med å finne riktig kandidat og til å gjennomføre en god prosess.

Mer om rekruttering

    

Leie av vikar

 

Utleie av vikar

Benytt deg av en fleksibel løsning ved å leie en vikar for en begrenset periode. Vi tilbyr en stor database med godt kvalifiserte kandidater.

Mer om utleie av vikar

    

Nedbemanning

Nedbemanning

Ved nedbemanning er det viktig å gjøre ting riktig. Vi hjelper deg med det juridiske, iverksettelsen og med bistand til de ansatte som blir berørt.

Mer om nedbemanning

    

Onboarding

 

Onboarding

God onboarding skaper trygghet og øker sjansen for at nyansatte blir i stillingen. Vi hjelper deg med å forbedre måten din bedrift tar imot nyansatte på.

Mer om onboarding

Hva kan vi hjelpe deg som privatperson med?

Hvem er vi?

Ved vår avdeling i Asker og Bærum er vi 5 erfarne rekrutteringsrådgivere som er klare til å bistå deg. Her finner du spesialister innen rekruttering, bemanning, nedbemanning og rådgivning innen HR-relaterte spørsmål. Vi samarbeider tett med våre kollegaer på andre avdelingskontor i Norge for å finne de beste kandidatene til din virksomhet.

Vi har en lang og stolt historie. Vår avdeling ble opprettet da Visma kjøpte opp Forenede Økonomer i 2001. I 2016 endret vi navn til Azets People. Dette betyr at vår avdeling har lang erfaring og god kjennskap til arbeidsmarkedet i området. Mange som har bosted i Asker og Bærum, har arbeidsplassen sin i Oslo. Flere av disse søker seg ofte nærmere hjemmet hvis de har mulighet, og dette gir lokale virksomheter tilgang på erfarne og dyktige medarbeidere.

Azets People har en hyggelig og imøtekommende tilnærming til mennesker og velger å tro at vi får frem det beste i folk. Velkommen til vårt vikar- og bemanningsbyrå i Asker og Bærum!

Dette er våre rådgivere

Bli bedre kjent med våre rådgivere under. Du må gjerne ta kontakt med en av oss direkte eller via dette skjemaet.
    

Sidsel Gjulem Warbo - avdelingsleder Asker og Bærum

Sidsel Gjulem Warbo

Branch Manager /
DNV Certified Recruiter

Tlf: 41 41 43 12
E-post: sidsel.warbo@azets.com

Les mer om Sidsel
Sidsel er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og jobber som avdelingsleder for teamet i Asker og Bærum. Hun er en DNV-sertifisert rekrutterer samt sertifisert i OPQ personlighets- og evnetest.

«Jeg trives godt å jobbe med mennesker og fant fort ut at bemanningsbransjen passet meg midt i blinken. Helt siden 1988 har jeg jobbet med å finne den rette matchen for både kunde og kandidat og føler meg privilegert som kan få jobbe med dette - hver dag.»

Anne Sissel Borkhus

Senior Recruitment Advisor

Tlf: 92 69 47 95
E-post: anne.sissel.borkhus@azets.com

Les mer om Anne Sissel
Anne Sissel har jobbet med bemanning og rekruttering i 18 år. Hele hennes bakgrunn er relatert til rådgivning og salg hvor hun har forholdt seg til kunder og kandidater på alle nivå. Før hun ble ansatt i Visma jobbet Anne Sissel innen reiseliv og i reklamebransjen.

«Det er viktig for meg å ha en åpen og ærlig dialog med partene, avdekke behov og forventninger ved et jobbskifte. Jeg er trygg og ikke redd for å være selektiv i mitt valg av kandidat for å finne den optimale løsningen for partene og føler jeg oppnår god tillit i de prosesser jeg ivaretar. For meg er det viktig å fokusere på en nær og tett oppfølging både før, under og etter bemanningsprosessen.»

    

Heidi Brendengen

Senior Recruitment Advisor

Tlf: 98 41 55 30
E-post: heidi.brendengen@azets.com

Les mer om Heidi
Heidi har bred erfaring gjennom blant annet rekruttering av frivillige til kjente organisasjoner og store events, så vel som vikarer og faste medarbeidere innen mange ulike fagområder. Hennes portefølje består av en god mix av små og store kunder. Heidi sier at hennes vei inn i rekrutteringsbransjen ble til fordi hun er glad i å jobbe med mennesker og ulike personlighetstyper.

«Jeg kan bistå med hele prosessen fra a til å, og garanterer personlig og tett oppfølging. Jeg har et godt nettverk av kunder og kandidater i vårt nærmiljø, og har tro på at et godt samarbeid og åpen og god kommunikasjon gir det beste resultat. Jeg er engasjert, entusiastisk og opptatt av å bygge gode relasjoner. Min største motivasjon er å få «rett kandidat på rett plass».

Hilde Enerud

Senior Recruitment Advisor

Tlf: 95 94 41 31
E-post: hilde.enerud@azets.com

Les mer om Hilde
Hilde jobber med områdene rekruttering, bemanning og nedbemanning innen de fleste bransjer på leder- og medarbeidernivå. Hun har 19 års erfaring og i 9 av disse jobbet som leder samt sittet flere år i Bærum Næringsråds styre.

«Jeg er opptatt av å se mennesket bak en CV - slik at profilen matcher selskapet og jobben med både personlighet og riktig erfaringsbakgrunn. Mennesket kan tilegne seg ny kunnskap lett, men ikke forandre personlighet. Med grundig referansesjekk og testing (dersom ønskelig) avdekker vi mye om både personlighet og ytelse som er avgjørende for å lykkes i jobben.»

Kristine Knudsen

Kristine Knudsen

Recruitment Advisor

Tlf: 97 96 75 15
E-post: kristine.knudsen@azets.com

Les mer om Kristine
Kristine Knudsen, 26 år, har en bachelor i HR og personalledelse fra Høyskolen Kristiania. Her var hun innom flere fag, men syntes at rekrutteringsfaget definitivt var det mest interessante. I sin forrige jobb fikk hun mulighet til å bistå med flere rekrutteringsprosesser, noe som gav mersmak- og førte henne til Azets. Kristine brenner for å finne rett person til rett stilling.

Hvorfor velge oss?

  • Vi har fokus på kvalitet og våre rådgivere har gjennomgående lang erfaring med rekruttering og nedbemanning.
  • Azets People AS er ISO-sertifisert og flere av våre bemanningsrådgivere er DNV-sertifiserte rekrutterere.

Derfor kan vi påstå at vi kan hjelpe din bedrift på beste måte. Velkommen til vårt bemanningsbyrå i Asker & Bærum!

Kompetanse

Kompetanse

Strukturert og ryddig

Spar tid og ressurser


Fleksibelt

Hvor finner du oss?

Vårt kontoret ligger på Billingstadsletta, i nærheten av Ikea Slependen. Du kommer deg enkelt til oss med buss eller tog. For deg som kjører har vi gode parkeringsmuligheter rett foran bygget.

Azets People, avd. Asker & Bærum
Malmskriverveien 4
1337 Sandvika
Tlf: 40 00 31 90

Fyll gjerne ut skjemaet under og vi vil ta kontakt med deg for en uforpliktende samtale angående dine bemanningsbehov.

Vi gjør oppmerksom på at kontaktskjemaet er forbeholdt kunder og potensielle kunder.  Om du er arbeidssøkende ber vi deg registrere din CV på denne siden, søke direkte på en stilling eller ta kontakt direkte med din bemanningsrådgiver.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kontakt oss gjerne

Ønsker du en uforpliktende prat med vårt rekrutteringsbyrå i Asker? Fyll inn skjemaet til venstre, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Sidsel Gjulem Warbo
Branch Manager/ 
DNV Certified Recruiter
Våre andre lokalkontorer:  Bergen  | Kristiansand | Oslo  |  Trondheim  |  Vestfold  |  Østfold