top banner image
 
 
 

Stratum Reservoir velger Azets som leverandør av lønnstjenester

Lønnsarbeidet for de tre avdelingene til Stratum Reservoir i Norge vil bli håndtert av Azets.

Da Stratum Reservoir-gruppen ble uavhengig av Weatherford i begynnelsen av 2020, var det bestemt på globalt nivå at lønnstjenestene skulle sentraliseres. Alle land i Stratum-gruppen skulle ha base i USA med en amerikansk leverandør av lønnstjenestene, som igjen brukte lokal underleverandør i Norge. En slik løsning viste seg å være krevende, og lite effektiv. 

I løpet av 2020 så vi at denne kombinasjonen ikke fungerte, og vi ønsket å finne en norsk leverandør av lønnstjenestene

sier Johanna Gunnarsdottir, HR manager hos Stratum Reservoir. 

For Stratum Reservoir i Norge var det viktig å finne en samarbeidspartner som kjente norske forhold, lover og regler. Et ekstra fortrinn var tilhørigheten i en av byene de selv har kontorer i. 

Vi ønsket en fast lokal kontaktperson i samme tidssone og et system som var tilpasset norske regler, som kunne tilpasses vårt bruk. Oppstart fra 1. januar 2021 var også viktig for oss. Azets hadde alle disse punktene som vi så etter og virket profesjonelle og imøtekommende. Prisen var også god for de tjenestene vi ønsket

sier Johanna. 

Azets er nå igang med implementeringsprosessen og Stratum vil få tilgang til Azets' skybaserte kundeportal Azets Cozone. Azets Cozone er portalen som gir detaljene, innsikten og den totale oversikten i bedriften. Portalen er tilgjengelig på både PC, nettbrett og mobil og tilpasses hver enkelt kunde. Som lønnskunde vil Stratum få tilgang til følgende muligheter i Azets Cozone:

  • Sikker deling av filer og dokumenter for hele organisasjonen. Azets Drive er GDPR-kompatibel og muliggjør redigering og samarbeid mellom flere parter i løsningen og reduserer e-post korrespondanse. 
  • Vedlikehold av ansattdata i Azets Employee. Her administreres både innmeldinger av nyansatte, utmeldinger av sluttede, og generelle endringer på ansatte. 
  • Registrering av timer, overtid, fleksitid, ferie og fravær mm. gjennom Azets Employee. Ansatte får også tilgang til sine lønnsslipper med arkivfunksjonalitet.  
  • Registrering av reiser og utlegg i Visma.net Expense. Systemet er alltid oppdatert i henhold til gjeldende regler og satser, og har innebygd automatikk. Det er også mulig å koble opp kredittkort og integrere kjørebøker. 

Dette er et samarbeid vi er svært stolte av. Vår rolle er å spille Stratum Reservoir enda bedre, og vi er opptatt av å være mer enn en leverandør. Vi skal være en del av deres team, forstå driften deres og sørge for at vi til enhver tid rådgir etter deres behov

sier Runar Leite, adm.dir Azets Insight AS

 

Les gjerne om flere av våre kunder:

noen av Azets kunder

Om Stratum Reservoir (Norway) AS

Stratum Reservoir (Norway) AS er et norsk høyteknologisk selskap som utfører analyser og tjenester relatert til borekjerner og reservoarfluider. Selskapet er en del av Stratum Reservoir gruppen som har 

  • kontorer/laboratorier i 17 land over hele verden
  • tilbyr et komplett spekter av laboratorietjenester knyttet til reservoarbeskrivelse og evaluering. 
  • selskapet ble etablert i Norge i 1986
  • 90 ansatte 
  • kontorer i Stavanger, Sandnes og Trondheim. 

 

 

 

 

 

Hjelp til regnskap og lønn?

Azets er et selskap som leverer programvare og tjenester innen regnskap, lønn, HR, consulting og rekruttering på over 50 steder i Norge. Opplev tjenestene, prøv de smarte løsningene og få verdifulle råd fra våre spesialister.

Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18

eller send inn forespørselen i skjemaet.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.