top banner image
 
 
 

Korrekt regnskap med regnskapshjelp

Få regnskapshjelp fra profesjonelle slik at regnskapet blir ført korrekt. Du kan velge  mellom ulike samarbeidsformer med regnskapsfører. Finn regnskapshjelpen på lokalt regnskapskontor eller via nett.

Få regnskapshjelp

 

Valg og muligheter

Personlig regnskapsfører lokal

Lokal regnskapshjelp og rådgiver

En som løser dine regnskapsbehov der du er.
 
Personlig regnskapsfører lokal

Regnskapshjelp fra din nettbaserte regnskapsfører

For de små bedriftene. Faste lave priser og rapporter i egen nettportal.
 
hjelp til regnskap

Regnskapshjelp i eAccounting

Til deg som fører regnskapet selv i eAccounting. 
 

På vei til å etablere selskap? Vi hjelper deg med økonomisk kontroll

Det er to grunnpilarer for å få god økonomisk kontroll, som også er faktorer som sørger for at selskapet lykkes på sikt.

1. Ha et godt regnskap

Regnskapet gir god oversikt over alle inntekter og utgifter, men husk at et regnskap er ferskvare – en regnskapsrapport gjelder fra du får den i hånda, og mye kan endre seg bare i løpet av en dag. Fra regnskapsføreren får du to rapporter: resultatrapporten sier noe om perioden som er passert og balansen noe om statusen til selskapet på rapporteringstidspunktet. Dersom regnskapet ikke er oppdatert løpende vil tallene gi feil indikasjoner og det er vanskelig å lage likviditetsbudsjetter/oversikter. Løpende føring av regnskapet er derfor veldig viktig.

2. Ha et godt avtaleverk

Gode avtaler sikrer at det ikke oppstår konflikter ved for eksempel fakturering, og dette sikrer igjen en god likviditet i selskapet. Dårlig avtaleverk kan i verste fall velte bedrifter.

Få en konsulent med økonomisk kompetanse med på laget både før og etter etablering av selskapet. Vi gir råd om hvordan det nye selskapet best kan etableres og setter opp rutiner slik at du får full kontroll på økonomien i det nye selskapet. 

Få kontakt med en rådgiver

Autorisert samarbeidspartner

Regnskapsførerloven sier at enhver som fører regnskap for andre skal være autorisert av Finanstilsynet. Azets er et autorisert regnskapsførerselskap. Det stiller store krav til kvalitet i vår leveranse. For å sikre alle kravene følges til enhver tid, må alle Azets’ regnskapsførere følge rutinene og prosedyrene i vår egen kvalitetshåndbok. Vi kan dermed levere regnskap, lønn og økonomisk rådgivning av høyeste kvalitet.  Les mer om autorisert regnskapsfører.

Kontakt våre eksperter

- for tilbud og mer informasjon kan du ringe 40 10 40 18  eller sende inn skjemaet under.  

Åpningstider: 
kl. 08:00 - 16:00 mandag - fredag

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.