Regnskapsfører i landskap
 
 
 

Internasjonalt regnskap

Regnskapstjenester på tvers av de nordiske land og verden forøvrig. En internasjonal tjeneste som dekker bedrifters regnskapsbehov. 

Få hjelp med regnskap i flere land

globus

Globalt med lokal ekspertise

Få bedriftsspesifikk hjelp fra et kontaktpunkt og landsspesifikk støtte på lokalt språk.

graf med med valuta euro vekst

Kontroll via én plattform i sanntid

Endelig kan du få kontroll over økonomien din via én plattform i sanntid.

syncing integrerte systemer

Spar tid med integrerte systemer

Ved å benytte en enkel tjeneste- og systemleverandør vil du spare tid. Du kan også integrere programvaren din i vår løsning for å få det beste oppsettet for din bedrift.

Azets har internasjonal ekspertise tilgjengelig til enhver tid

Internasjonale bedrifter har tusenvis av oppgaver og én av de er å holde oversikt over landsspesifikke juridiske krav og systemer. Vi er her for å hjelpe deg med dette, slik at du kan løfte blikket og se fremover.

Vi tilbyr en felles plattform for selskaper med virksomhet i flere land

Via en felles programvareplattform og et koordinert multinasjonalt team er vi i stand til å bygge bro mellom flere land og hjelpe din internasjonale bedrift. Vi har strømlinjeformet kommunikasjon og informasjonsdeling med sanntidsrapporteringsverktøy mellom klient og konsulent- slik at avstanden geografisk ikke lenger blir en hindring for effektivt arbeid.

Vi ønsker å tilby deg en konserndekkende finansfunksjon for å hjelpe deg å nå dine mål, men også ha et lokalt syn- slik at behovene ved dine lokale kontorer også blir dekket.

Kontakt oss

La Azets håndtere dine internasjonale operasjoner
- Vi kan samle opp alle løse tråder

Internasjonal Regnskap er basert på robuste systemplattformer

Alle systemer er laget for å håndtere operasjoner i store internasjonale selskaper, så vel som små og mellomstore bedrifter.

Vi tilbyr tjenester utover bare å oppfylle lokale lovkrav, og sikrer effektiviteten til virksomheten din ved å ha samme tjenesteleverandør i landene du opererer i.

Ved å automatisere prosessene slik at samarbeid mellom konsulent og arbeidsgiver blir sømløst, klarer vi å hjelpe bedrifter med effektivisering.

Utenom kvalitetskontroll og koordinering inkluderer tjenesten alt fra:

  • bilagsbehandling til rapportering - hovedbok, anleggsmidler, lagerstyring, månedlig og årlig avslutningskonsolidering, grupperapportering (inkludert IFRS), finansiell rapportering og ledelserapportering
  • kjøp til betaling - betalingsprosess. Leverandørgjeld, håndtering av kjøpsfaktura
  • ordre til kontanter - kundefordringer, inkassohåndtering, betalingsmatching 

Tjeneste er basert på de beste produktene i markedet, slik at du slipper å tenke på hva du skal velge.

lookinpapers_750x600.jpg

Ett kontaktpunkt - full internasjonal ekspertise

Med filialer i ulike land eller der det er lange avstander i samme land- må en stole på god kommunikasjon og enkel fordeling av arbeidet.

Trenger du ett sted å henvende deg for å få hjelp med regnskapet, sørger vi i Azets for å tilby deg dette. Her vil du få tilgang til eksperter som kan gi råd om både bedriften din i sin helhet og for spesifikke land med egne lover og regler.

Det er alltid en fordel å ha ett sted å henvende seg til for assistanse og informasjon når dette trengs. 

All programvare i én plattform

Det internasjonale regnskapssteamet er i stand til å samle systemene dine i én helhetlig løsning. Vi kan også integrere din nåværende programvare i vår løsning, hvis du ønsker å fortsette med den.

I tillegg til å være en ledende leverandør av regnskapstjenester, har Azets også et sterkt IT-team som gir våre kunder den optimale tilpassende programvareløsningen ved behov.

Med virksomhet i flere land, vil det ofte være flere økonomisystemer å forholde seg til. Vårt internasjonale regnskapsteam kan samle systemene dine i én helhetlig løsning. Vi kan også integrere dine nåværende systemer inn i våre løsninger, hvis dette er det optimale og det du ønsker.  

Vi har et sterkt IT-team som håndterer de tilpasninger du måtte trenge.

  • En tilpasset IT-løsning, med din etablerte programvare integrert i vår plattform, eller vårt utvalg av administrasjonsverktøy utviklet for sømløs finansiell rapportering
  • Få mer synkronisert rapportering i alle land
  • Systemer som snakker sammen 
  • Alle administrasjonsverktøy i én plattform
  • Single sign-on

Azets leverer alt relatert til regnskap- i én plattform optimalisert for en øknomisk hverdag. Vår plattform sikrer en harmonisert integrasjon med alle nødvendige systemer i ditt miljø. Den kommer med et fullskala BI-system som kan settes opp til alle behov bedriften har. Oppdatering av IT-systemene og vedlikeholdet av disse, er vårt ansvar, slik at du kan løfte blikket fra det administrative arbeidet og konsentrere deg om å analysere virksomheten.

getting_things_in_order.jpg

Nordic Payroll- vi har alt du trenger for en sømløs internasjonal lønnssfunksjon.

Dette får du hos internasjonalt regnskap:

Få hjelp med virksomheten:

Telefon:  +47 40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.