Regnskap for skogeiere

Driver du med skogbruk kan du trygt overlate administrative rutiner til Azets. Vi skreddersyr regnskap og lønn for skogbruk og har rådgivining rettet mot denne bransjen. 

Kontakt oss for tilbud 

 

Kunnskapen du trenger for å drive skogbruk

Vi vet at skogeiere kan møte mange utfordringer, enten de er store eller små. Typisk for den siste kategorien er at omsetningen kommer plutselig. Som følge av dette kommer alt papirarbeidet. Bør det startes opp et selskap? Hvor går grensen for mva-registrering? Kan dette legges inn som endring i skattemeldingen, eller skal det brukes næringsoppgave? Kan man bruke næringsoppgave hvis det skal betales mva? Hvor kommer bokføringsplikten inn?

Alt dette er utfordringer vi hjelper deg med å løse, slik at du kan konsentrere deg om å drive skogen. Vi har erfarne regnskapsførere og rådgivere med spisskompetanse på regnskap for skogeiere og de som drifter skog i Norge. All denne kompetansen har vi samlet på et eget kontor i Lyngdal.

Oversikt tall regnskap kalkulator

Kontroll og oversikt

I Azets har vi over tid opparbeidet oss ekspertise på særegne problemstillinger skogeier og sammenslutninger av skogeier står overfor. Azets leverer systemer som gir bedre kontroll og full oversikt over økonomien. Og viktigst av alt: regnskapet blir gjort korrekt overfor myndigheter. Dermed kan du fokusere fullt og helt på å drive skog.

CoZone app bilde

Alt tilgjengelig på nett

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til  CoZone. Gjennom denne nettportalen kan du sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og mye mer. Det har aldri vært enklere å samhandle med din regnskapsfører og lønnskonsulent. Elektronisk fakturaflyt, fakturering, rapportering og administrasjon – akkurat når og hvor du vil.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vårt team med spesialister har i flere år samarbeidet med våre kunder i primærnæringen og skogbruk. Typiske ting vi bistår med er valg av virksomhetsform, skatteplanlegging og løpende regnskap.

Med elektronisk regnskapsføring er regnskapet til en hver tid oppdatert, og en får en unik mulighet til å tilpasse seg til likviditeten.

Priser >>

 
  • Løpende regnskap
  • Lønn
  • Rapportering
  • Årsoppgjør
  • Rådgivning
  • Selskapsregistrering
    
    
    
Rådgivningstjenester

Rådgivning (advisory)

Verdiskaping. Involvering. Ekte engasjement. Azets Advisory utvikler og støtter virksomheter i deres vekst. Vi har alt fra operasjonell til strategisk rådgivinig. Se hva vi kan tilby på det strategiske nivået.

Se våre tjenester

Møt våre eksperter

"Bruk fremtidens regnskapssystem på en enkel måte for alltid ha oppdatert regnskap, og for enkel betalingsløsning uten å benytte nettbank."

Knut Foss, Konsulent på skogbruk

Kontakt oss gjerne

Ønsker du er prat om regnskap og lønn for skogbruk? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Du kan også ringe:

40 10 40 18

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.