top banner image
 
 
 

Regnskap for skogeiere

Driver du med skogbruk kan du trygt overlate administrative rutiner til Azets. Vi skreddersyr regnskap og lønn for skogbruk og har rådgivning rettet mot denne næringen. 

Kontakt oss for tilbud 

Kunnskapen du trenger for å drive skogbruk

Vi vet at skogeiere kan møte mange utfordringer, enten de er store eller små. Typisk for den siste kategorien er at omsetningen kommer plutselig. Som følge av dette kommer alt papirarbeidet. Bør det startes opp et selskap? Hvor går grensen for mva-registrering? Kan dette legges inn som endring i skattemeldingen, eller skal det brukes næringsoppgave? Kan man bruke næringsoppgave hvis det skal betales mva? Hvor kommer bokføringsplikten inn?

Alt dette er utfordringer vi hjelper deg med å løse, slik at du kan konsentrere deg om å drive skogen. Vi har erfarne regnskapsførere og rådgivere med spisskompetanse på regnskap for skogeiere og de som drifter skog i Norge. All denne kompetansen har vi samlet på et eget kontor i Lyngdal.

Oversikt tall regnskap kalkulator

Kontroll og oversikt

I Azets har vi over tid opparbeidet oss ekspertise på særegne problemstillinger skogeier og sammenslutninger av skogeier står overfor. Azets leverer systemer som gir bedre kontroll og full oversikt over økonomien. Og viktigst av alt: regnskapet blir gjort korrekt overfor myndigheter. Dermed kan du fokusere fullt og helt på å drive skog.

Tre digitale enheter oversikt Azets Cozone

Alt tilgjengelig på nett - sikkert og effektivt

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til Azets Cozone. Gjennom denne nettportalen kan du administrere timer som er grunnlag for lønngrunnlag, laste opp bilag som ikke allerede er sendt inn elektronisk fra leverandører og godkjenne dokumenter for regnskap og lønn. En mengde rapporter på ulike nivåer er også tilgjengelig. Portalen er ditt samarbeidsområde mellom deg som kunde og dine kontakter på regnskap og lønn hos Azets.

 • Godkjenning av leverandørfakturaer
 • Fakturering av kunder
 • Rapportering av regnskapet på en mengde nivåer
 • Timelister - registrering og godkjenning
 • Reiseregninger og utlegg - ta bilde av kvitteringer underveis
 • Fildeling - sikkert og oversiktlig

Akkurat når og hvor du vil.

Dette kan vi hjelpe deg med

Vårt team med spesialister har i flere år samarbeidet med våre kunder i primærnæringen og skogbruk. Typiske ting vi bistår med er valg av virksomhetsform, skatteplanlegging og løpende regnskap.

Med elektronisk regnskapsføring er regnskapet til en hver tid oppdatert, og en får en unik mulighet til å tilpasse seg til likviditeten.

 

Regnskapstjenester for skogbruk:

 • Løpende regnskap
 • Lønn
 • Rapportering
 • Årsoppgjør
 • Rådgivning
 • Selskapsregistrering

eco-nature.svg

Rådgivning

Verdiskaping. Involvering. Ekte engasjement. Vi er med på å utvikle og støtte bedrifter. Vi har alt fra rådgivning tett knyttet til regnskap og inntjening til mer organisatorisk- og finansiell rådgivning. Se hva vi kan tilby din bedrift.

Se våre rådgivende tjenester

Møt våre eksperter

id-picture-2.svg

"Bruk fremtidens regnskapssystem på en enkel måte for alltid ha oppdatert regnskap, og for enkel betalingsløsning uten å benytte nettbank."

Knut Foss, Konsulent på skogbruk

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.