top banner image
 
 
 

Regnskap for konsulentbransjen

Erfarne rådgivere og konsulenter med spisskompetanse på regnskap for konsulentbransjen, som arkitekter, rådgivere og advokater.

Hjelp til regnskap og lønn 

Regnskapstjenester for bransjene som lever av å selge timer

I Azets har vi definert denne bransjen etter økonomiske prinsipper for måten de tjener penger på, kostnadsstrukturen og drift. Kort fortalt er det alle bransjer som lever av å selge timer, der lønn er den desidert største kostnaden og inntekten er basert på forbrukte arbeidstimer og kompetanse. 

Spesialister på konsulentvirksomheter

Azets har i mange år levert tjenester innenfor regnskap og lønn til nær sagt alle typer konsulentvirksomheter. Vi jobber selv i en bransje hvor innsatsfaktoren er timer. Typiske problemstillinger vi møter er integrasjon med ulike prosjektstyringsverktøy, likviditet, arbeidskontrakter av ulike typer og effektiv fakturering. Konsulentbransjen er også spesielt interessert i effektive rutiner, da også ledelsen ofte er operative og ønsker minst mulig administrativ tid.

Tre digitale enheter oversikt Azets Cozone

Alt tilgjengelig på nett - sikkert og effektivt

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til Azets Cozone. Gjennom denne nettportalen kan du administrere timer som er grunnlag for lønngrunnlag, laste opp bilag som ikke allerede er sendt inn elektronisk fra leverandører og godkjenne dokumenter for regnskap og lønn. En mengde rapporter på ulike nivåer er også tilgjengelig. Portalen er ditt samarbeidsområde mellom deg som kunde og dine kontakter på regnskap og lønn hos Azets.

  • Godkjenning av leverandørfakturaer
  • Fakturering av kunder
  • Rapportering av regnskapet på en mengde nivåer
  • Timelister - registrering og godkjenning
  • Reiseregninger og utlegg - ta bilde av kvitteringer underveis
  • Fildeling - sikkert og oversiktlig

Akkurat når og hvor du vil.

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.