Regnskap og lønn for helsesektoren
 
 
 

Regnskap og lønn for helsesektoren

Få bedre kontroll og full oversikt over økonomien i helseforetaket ditt. Azets leverer regnskap, lønn og økonomisk rådgivning skreddersydd for helsesektoren.

Finn ut mer

account-group-circle.svg

Kompetansen du trenger

God økonomi gir bedre helse – og mer effektive helseforetak. Med Azets på laget får du lang erfaring og solid kompetanse, hjerte for drift av selskapet ditt og sterk gjennomføringsevne.

clock-2.svg

Systemer som gir deg mer tid

I Azets har vi får vi systemene til å snakke effektivt med hverandre, slik at timeregsitrering og fakturagrunnlag blir automatisk oppdatert.

heart-care.svg

Fokus på daglig drift

Vi sørger for riktig rapportering og gode råd på økonomi, lønn og pensjon, slik at ditt helseforetak kan fokusere på daglig drift. 

Spesialkompetanse på legedrift gjennom Azets Legeregnskap 

Gjennom oppkjøpet av Legeregnskap AS, har Azets beveget seg enda mer inn på helsesektoren. Legeregnskap har spesialisert seg på rådgivning og regnskap for legesenter og privatpraktiserende leger og har bygget kompetanse og erfaring gjennom 30 år i bransjen. 

Her kan du lese mer hva Legeregnskap tilbyr 

Ulike områder innen helsesektoren vi kan bistå

Helsesektoren er preget av store forskjeller – både i størrelse og oppdrag. Alle bransjene har sine særegenheter. Nettopp derfor har vi utviklet dedikerte team med inngående kjennskap til akkurat ditt område. Her kommer en liten oversikt over det vi leverer relatert til helsesektoren.

Tre digitale enheter oversikt Azets Cozone

Alt tilgjengelig på nett - sikkert og effektivt

Ved å knytte deg til våre tjenester, får du tilgang til Azets Cozone. Gjennom denne nettportalen kan du administrere timer som er grunnlag for lønngrunnlag, laste opp bilag som ikke allerede er sendt inn elektronisk fra leverandører og godkjenne dokumenter for regnskap og lønn. En mengde rapporter på ulike nivåer er også tilgjengelig. Portalen er ditt samarbeidsområde mellom deg som kunde og dine kontakter på regnskap og lønn hos Azets.

  • Godkjenning av leverandørfakturaer
  • Fakturering av kunder
  • Rapportering av regnskapet på en mengde nivåer
  • Timelister - registrering og godkjenning
  • Reiseregninger og utlegg - ta bilde av kvitteringer underveis
  • Fildeling - sikkert og oversiktlig

Akkurat når og hvor du vil.

Mann anbudsarbeid

Hjelp og støtte i anbudsprosessen

Helse er en av største sektorene for innovative anskaffelser. Det kan imidlertid være vanskelig for leverandører å navigere innenfor regelverket. Vi utformer og kvalitetssikrer tilbud og er en støtte i forhandlinger. En god sparringspartner kan være akkurat det du trenger for å vinne anbud.

Stor bransje – store ambisjoner

Omtrent hver tiende innbygger arbeider i helsesektoren. Helseutgifter utgjorde cirka ti prosent av BNP i 2016. Bransjen er preget av store forskjeller både i størrelse og oppdrag: fra landets største arbeidsgiver Helse Sør-Øst RHF, til små medtech-firma med kun en håndfull medarbeidere.

Det forskes mer innen helsenæringen enn innen olje, mat, maritim og marine næringer til sammen. I 2016 eksporterte helsenæringen for 21,5 milliarder kroner. Det er utenfor Norge vi finner det store vekstpotensiale for bransjen. Vi vet at 80 prosent av alle bedrifter i helsenæringen har internasjonale ambisjoner.

Azets satser på helsesektoren. Våre spesialister har bygget opp gode rutiner og solid kompetanse på helserelaterte næringsvirksomheter. Du får tilført unik kompetanse og ny teknologi som forenkler arbeidet. Det frigjør tid til behandlingen av dine pasienter.

Thomas Bredal
Salgssjef

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.