Et gledelig gjensyn med Azets

Azets Life | 28.08.2020

av Henriette Bore

Dette er historien om to ansatte som etter noen år i andre selskaper bestemte seg for å komme tilbake til Azets. De jobbet begge hos oss for noen år tilbake, og høsten 2019 fikk vi gleden av å ha de med på laget igjen. 

Eline Danbolt startet som trainee i Azets i 2013, og etter ett par år gikk hun over i rollen som prosjektleder som hun hadde i to år. Hun gikk så over i en stilling hos et av de fire store konsulentselskapene før hun bestemte seg for å komme tilbake til Azets. I dag har hun en svært spennende stilling som produktdirektør for lønn/HR-området. 

Ivar Lending sin tidligere erfaring med Azets går 13 år tilbake i tid, hvor han jobbet som avdelingsleder i fem år. I mellomtiden har Ivar vært i oljebransjen hvor han har hatt ulike økonomifunksjoner i flere forskjellige selskaper. Nå jobber han som leder for region Rogaland i segmentet for små- og mellomstore bedrifter.

Eline og Ivar har tatt utfordringer på strak arm og fått unike karrieremuligheter.

 

 Dette er Eline

Eline_tur_3.jpg

Jeg er økonom med master i organisasjon og ledelse fra NTNU, og med bakgrunn fra Azets og konsulentbransjen. Interesse for fag, produktutvikling og organisasjonsendringer. Dette kommer godt med i min nåværende rolle som ansvarlig for Azets sine tjenester innen lønn og HR.

Jeg er 30 år, gift og bor i Oslo hvor jeg gjerne tilbringer helger og ettermiddager ute i skog og mark, enten på ski, til fots eller på sykkel.

 

Dette er Ivar

Ivar_kano.jpg

Jeg er en ung og sprek mann på 51 år med kone, tre voksne barn og et barnebarn. Alle er helt fantastiske. Jeg bor på Kvernaland og jobber fra Azets sine kontor i Rogaland, og fra hjemmekontor. På fritiden bruker jeg gjerne tid sammen med familie og venner. Jeg går gjerne fotturer, turer på rulleskøyter, sykler og padler.

 

Kan du fortelle om ditt første møte med Azets?

- Da jeg først startet i Azets var jeg 23 år, nyutdannet og spent på hva arbeidslivet hadde å by på, minnes Eline. Møtet med Azets ble alt annet enn kjedelig, og i løpet av de neste tre årene gikk jeg fra traineestilling i Oslo til en prosjektlederstilling på Azets sitt kontor i Romania. Jeg lærte mye og ikke minst ble jeg kjent med mange mennesker fra ulike deler av selskapet. Mange av disse er både gode venner og kollegaer i dag, forteller Eline ivrig.

Ivar sitt første møte med Azets var litt annerledes. - Det første møtet mitt med Azets (den gang Visma Services) var i 2007 da selskapet jeg jobbet i flyttet økonomifunksjonen fra Norge til hovedkontoret sitt i utlandet. Dette førte til at både jeg og mine kolleger måtte finne nytt arbeid. Jeg hadde egentlig allerede fått jobb i regnskapsbransjen, men jeg valgte å ta et møte med Azets for å se om det kunne passe for noen av mine tidligere kolleger. Dette resulterte i at jeg selv sa opp min nye jobb - for å heller starte i Azets, forteller Ivar. 

 

Hva er årsaken til at du valgte å komme tilbake?

Ivar vet godt hvorfor han valgte nettopp Azets i fjor høst. - Etter å ha jobbet i både detaljhandel og oljebransjen en stund, var jeg bevisst på at mitt arbeid skulle ha en merverdi for min arbeidsgiver. Da jeg i 2019 tok beslutningen om å skifte jobb, ønsket jeg å gå over til mitt fag. Jeg ønsket å bli en del av laget hos den aktøren som jeg regnet med var den ledende leverandøren av «teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning». Dette var jeg tydelig på. Etter flere samtaler med Azets, ble vi enige om at vi jobber mot felles mål. Nå har jeg vært med i snart 9 måneder, og har ikke angret en dag på at jeg valgte å komme tilbake. Jeg har møtt mange kjente fra forrige periode jeg jobbet her, men har også fått mange nye, gode kollegaer, sier Ivar. 

- Det er flere grunner til at jeg valgte å komme tilbake til Azets, sier Eline. Jeg visste at jeg trivdes godt med kulturen og menneskene, og da jeg i tillegg fikk tilbud om en spennende stilling med mye ansvar og mulighet til å jobbe innenfor mine interesseområder, valgte jeg å komme tilbake. Det har vært en veldig positiv opplevelse å komme tilbake til Azets og jeg har ikke angret siden, forteller Eline. 

 

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Eline er ikke i tvil;

- Når du jobber i Azets får du utviklet deg både personlig og profesjonelt, du blir gitt mye tillit og ansvar, samtidig som du blir støttet av hyggelige og dyktige kollegaer. 

- Det beste med å jobbe i Azets er åpenbart at vi er den ledende aktøren i bransjen, fortsetter Ivar. I tillegg har vi tydelig visjon, misjon og verdier. Dette innebærer at vi får jobbe sammen med enormt kompetente og kjekke kollegaer innen hver sine ansvarsområder. Vi jobber med et stort og variert spekter av problemstillinger sammen med våre kunder, i tillegg til at vi har siste nytt innen relevant teknologi. Dette gir uendelige muligheter for egen utvikling, forteller Ivar med stolthet. 


Hva skiller Azets fra våre konkurrenter? 

- I Azets kombinerer vi teknologi og kunnskapstjenester, som gjør at man som ansatt får jobbe med bransjens ledende tekniske løsninger. Som den største leverandøren i bransjen, får man i tillegg jobbe med en utrolig spennende og variert kundemasse. I tillegg er jeg stolt av å kunne få være en del av et stort kompetansemiljø både i og utenfor Norge, forteller Eline. 

- Azets har brukt mye ressurser på standardisering og optimalisering av oppgaver knyttet til økonomifunksjonen. Dette fikk vi nylig en tydelig bekreftelse på at fungerer da vi opprettet mange nye hjemmekontor i løpet av bare ett døgn. Azets har også en tydelig og proaktiv ledelse, og sist men ikke minst; Azets har veldig mange kompetente og tydelige ansatte. Vi skal jobbe videre slik at vi fortsatt kommer til å være den ledende aktøren i bransjen, og vi kommer helt klart til å øke forspranget, avslutter Ivar. 

 

Sjekk gjerne ut våre karrieresider for en oversikt over våre ledige stillinger. Har du spørsmål om karrieremuligheter i Azets? Vi hører gjerne fra deg!   

post author

Om Henriette Bore

Henriette jobber som HR-rådgiver i HR-avdelingen i Azets. Hun har en bachelor i markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania, og har jobbet i Azets i tre år. Hun jobber hovedsakelig med rekruttering og employer branding. Hun er stolt av å være en del av verdens beste HR-gjeng, og sammen har de et kompetansetungt, morsomt og utviklende arbeidsmiljø.