Azets 4 Kids juleinitiativ

Azets Life | 07.12.2022

av Azets

Mens vi går julen gledelig i møte er det mange som har en utfordrende tid foran seg. Spesielt utsatt er barn som av ulike årsaker ikke får mulighet til å tilbringe høytiden slik de pleier eller skulle ønske.

Gjennom Azets 4 Kids “Christmas Charity Initiative” ønsker vi å spre juleglede til vanskeligstilte barn på tvers av landegrensene, og denne julen vil den norske støtten gå til to fantastiske formål:

  1. Barn av straffedømte

  2. Stiftelsen Sykehusbarn

Barn av straffedømte

Tradisjon tro vil det norske Azets 4 Kids juleinitiativet blant annet bidra til at over 150 vanskeligstilte barn i Oslo Røde Kors – Nettverk etter soning sin familiegruppe “Barn av straffedømte” får gleden av å åpne en julegave også i år. Barn som opplever at en eller flere av deres omsorgspersoner blir straffeforfulgt, rammes hardt på flere plan. Ofte innebærer dette perioder med stor usikkerhet, savn og stigma som følge av en situasjon barna ufrivillig har blitt utsatt for.

Mange innsatte og nylig løslatte foreldre sliter også økonomisk. Dette resulterer ofte i at de ikke får mulighet til å gi julegaver til barna sine på lik linje med andre foreldre. Gjennom Azets 4 Kids norske juleinitiativ vil vi donere over 100 gavekort øremerket klær, leker, teknologi og skolesaker til familiegruppen “Barn av straffedømte”, slik at både foreldre og barn vil ha enlitt lysere høytid i vente.

NES_Blogg.jpg

 

Stiftelsen Sykehusbarn

I år utvider Azets 4 Kids juleinitiativet for å nå flere sårbare barn over hele landet. Julen 2022 inngår vi derfor et samarbeid med Stiftelsen Sykehusbarn for å støtte deres prosjekt “Julegaveaksjonen”.

Hvert år er flere enn 350 000 pasienter i alderen 0-19 år innlagt på norske sykehus. For barn og unge er et sykehusopphold spesielt kjedelig og tungt - særlig i juletider der hjemlengselen trykker litt ekstra. Gjennom en donasjon til Julegaveaksjonen bidrar Azets 4 Kids til å skape magiske øyeblikk for barn og unge som ikke kan feire julen hjemme. Stiftelsen Sykehusbarn skal denne julen besøke 30 sykehus over hele Norge for å skape positive opplevelser gjennom musikkterapi og konserter, ansiktsmaling og klovning, innredning av rom, og levering av julegaver.

 

Ønsker du å glede et barn på sykehus denne julen?

Årets Julegave 2022 fra Azets4Kids.png

Følg QR-koden for bidra i Azets 4 Kids innsamling til
Stilftelsen Sykehusbarns julegaveaksjon 2022. 

vipps-qr Azets4Kids.png

Eller send din støtte til Vipps-nummer #780199

Dette er Azets 4 Kids

Azets 4 Kids, hjørnestenen i Azets Environmental, Social and Governance (ESG) initiativ på tvers av landegrenser. Azets 4 Kids støtter barn med verktøyene og ressursene de trenger for å skape en bedre fremtid for planeten vår.

Azets 4 Kids logo

Les mer om Azets 4 Kids

post author

Om Azets

Leverandør av tjenester og programvare som gjør virksomheter mer konkurransedyktige. Azets tilbyr et bredt spekter av tjenester innen regnskap, lønn, HR, rekruttering, økonomisk rådgivning og management consulting.