Edvard ble årets visma.net-trainee 2018: – Et talent som mange vil legge merke til

Azets Life | 10.04.2019

av Sindre Fjærtoft

Av: Ida Sofie Avner og Sindre Fjærtoft.

– Det å vinne en slik pris krevde mye av meg, men også min arbeidsgiver og medarbeidere, sier en stolt og ydmyk prisvinner.

Visma satser stort på sitt skybaserte forretningssystem Visma.net ERP, for å sikre kundene best mulig leveranse av sine systemer. Høsten 2018 arrangerte selskapet for første gang et trainee-løp for nyutdannede, for alle Visma.net-løsningene.

Som Visma-partner ønsket Azets å være med fra starten av, og IT-konsulent Edvard Kvåle Ulla ble blant de 15 heldige som fikk delta i det ferske trainee-programmet.

Skinte sterkest av alle stjernene

Visma kårer årlig såkalte Visma All-Stars fra de ulike partnerbedriftene. Visma All-Stars representerer de dyktigste innenfor sitt felt i Vismas partnerkanal og symboliserer høye ambisjoner, hardt arbeid, kvalitet og vinnere som når sitt mål.

– Jeg var så heldig å få utmerkelsen “Årets Trainee Visma.net 2018”. En slik pris gir en utrolig boost, både for meg personlig og for Azets som partner. Jeg er både stolt og ydmyk, og mener at samtlige i mitt trainee-kull hadde fortjent en slik utmerkelse, sier Edvard.

Les mer om Edvards karrierevei i Azets: https://www.azets.no/blogg/karriereutvikling-i-azets/

Slik er det å jobbe i Azets: https://www.azets.no/karriere/.

Imponerte juryen – her er et utdrag fra begrunnelsen

Årets Visma.net Trainee viser gjennom traineeprogrammet stor læringsvilje og evne som er en forutsetning for å bli en dyktig Visma.net-rådgiver. Vinneren har imponert juryen stort og vi ser et enormt potensiale i personen i årene som kommer. Dette er et talent som flere vil legge merke til fremover og som vi i Visma ser frem til å jobbe tett med i 2019.

– Mine fantastiske ledere og kollegaer i Azets, viste meg stor tillit fra dag én og la til rette for å gå all (stars) in for en satsing på fremtidsrettede og spennende skybaserte systemer, fremhever IT-konsulenten.

Azets satser sterkt på visma.net

Edvard representerer Azets Technology, et raskt voksende forretningsområde i Azets. Selskapets teknologisatsing går spennende tider i møte. Azets satser sterkt på Visma.net, med mål om å tilby løsninger av høy kvalitet som tilfredsstiller kundenes behov.

– Vi ser at flere og flere kunder ønsker et skybasert forretningssystem, men er samtidig fullstendig klar over at de jordbaserte systemene lever i beste velgående. For fremtiden bygger vi derfor en organisasjon med sterk kompetanse innenfor både jordbaserte og skybaserte systemer. En sterk fagkombinasjon som vil gi våre kunder merverdi, uavhengig av hvilken løsning de ønsker, understreker Edvard.

Gir ros til Visma

Programmet var krevende, men ifølge Edvard sitter både han og resten av traineene igjen med en solid kompetanse og verdifulle relasjoner.

– Jeg vil berømme samtlige i Vismas partnerapparat, som på en utmerket måte har utstyrt oss ferskinger med kompetanse, kunnskap og gode verktøy, og lagt til rette for kunnskapsdeling og relasjonsbygging.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

post author

Om Sindre Fjærtoft

Som Corporate Content Manager i Azets var Sindre ansvarlig for selskapets strategi for innholdsmarkedsføring.