- Azets har kraften til å takle morgendagens utfordringer

Borgestad Business Partner (BBP) er totalleverandør av regnskapstjenester og økonomisk rådgivning. Den raskt voksende Grenlandsbedriften, lokalisert i Skien, blir nå en del av Azets.

– Som ledende innenfor regnskaps- og økonomitjenester i Norge og Norden, har Azets kraften til å møte de utfordringer som er der i dag og vil oppstå i fremtiden, sier Geir Vala, adm. dir. i BBP.

– Vi ønsker å tilby våre kunder de beste teknologiske løsninger i en verden hvor disse utvikler seg med akselererende fart. Vi er trygge på at Azets til enhver tid vil ligge helt i front på løsninger til sine kunder.

Flere selskaper viste interesse for BBP. Til slutt falt valget på Azets, etter en totalvurdering av ulike forhold som teknologi, kvalitet, kvalitetssikringssystemer og HR.

– Azets er en stor og attraktiv arbeidsplass som evner å tiltrekke seg de mest kompetente og motiverte medarbeiderne. Dette igjen sikrer grunnlaget for bidrag til forretningsutvikling for kunder av Azets, sier Vala.

Styrker satsingen i Grenlandsområdet

– Azets har et strategisk mål om å styrke vår lokale tilstedeværelse ytterligere gjennom oppkjøp. Vi ser store muligheter i Grenland, og er svært tilfredse med å inngå et samarbeid med BBP, sier Runar Leite, direktør SME i Azets.

BBP har en solid posisjon i sitt lokale marked, med kompetente medarbeidere som brenner for regnskaps- og økonomifaget.

– BBP vil tilføre oss enda mer pondus i Grenlandsområdet og bidra til at vi kan levere et komplett regnskaps- og rådgivningstilbud i regionen, sier Leite.

Få mer informasjon om regnskapskontoret her.

Bildet er fra overtakelsen der 12 ansatte var med på allmøtet.

Fakta om BBP (nå en del av Azets)

BBP er et autorisert regnskapsførerselskap som leverer regnskapstjenester og økonomisk rådgivning til sine kunder. Målet er å øke kundenes forståelse av egen virksomhet. Kundene består av alt fra enkeltmannsforetak til børsnoterte selskaper, innenfor bransjer som detaljhandel, undervisning, helsesektor, eiendomsvirksomhet og en del holdingselskaper.

Selskapet har i dag 20 dyktige og engasjerte medarbeidere, som vil tilføre Azets solid kompetanse og erfaring.