top banner image
 
 
 

Kompensasjons-ordningen

Søknadsportalen for å søke om kompensasjon i runde 2 åpnet den 18. januar. Azets kan bistå i arbeidet med både søknadsprosessen og i kraft av å være autorisert regnskapsførerselskap, attestering av søknaden.

Få på plass kompensasjon

 

group-share.svg

Alltid oppdatert

Azets følger alle endringer tett, og har til enhver tid oppdaterte rutiner og kompetanse tilknyttet løsningen fra staten.

Kompetanse

Erfaring du kan stole på

Azets har hjulpet hundrevis av bedrifter med kompensasjonssøknad tidligere og loser deg og din bedrift trygt gjennom stegene.

ruteark sjekk

Alt innen fristen

Azets sørger for innhenting av korrekte tall og at søknadene attesteres og sendes innen fristen. 

Kompensasjonsordning januar 2021

Denne runden av kompensasjonsordning gir tilskudd til foretak som har hatt omsetningsfall på 30 % eller mer som i hovedsak skyldes koronapandemien. Ordningen bygger på kompensasjonsordningen som var for perioden mars-august 2020.

Søknader for kompensasjonsordning 2 skal kunne sendes inn fra og med 18. januar 2021. Det søkes for to måneder av gangen.

Søknadsfrister:

  • 14. mars 2021 - For september/oktober og november/desember 2020
  • 15. mai 2021 - For januar/februar 2021

Regjeringen har varslet om at ordningen også skal gjelde for mars/april 2021.

På regjeringens sider oopfordrer de bedrifter som skal søke støtte til å ta kontakt med revisor eller autorisert regnskapsfører for å starte forberedelsene.

Kostnadene til revisor eller autorisert regnskapsfører vil delvis bli refundert for dem som får vedtak om tilskudd. Bedrifter vil få dekket inntil 80 prosent av kostnadene til regnskapsfører eller revisor, opp til et beløp på 10 000 kroner per søknadsperiode. 

Har bedriften din hatt nedgang i omsetning som i hovedsak skyldes koronaepidemien? Azets hjelper til med både vurdering, søknadsprosessen og attestering av søknaden. 

Ta kontakt for kompensasjonsordningen

Viktige endringer ved Kompensasjonsordningen

Forberedelser til vurdering og søknad om kompensasjon

1. Periodisering av inntekter

Omsetning i de ulike søknadsperioden må kunne sammenlignes med fjorårets omsetning i samme periode. Omsetningen må dermed være periodisert og bokført riktig i regnskapet. 

2. Uunngåelige faste kostnader

Kostnadene for de ulike periodene må være riktig bokført og periodisert i regnskapet slik at du kan ta stilling til hva som er uungåelige faste kostnader. 

3. Ferdigstille regnskapet

Regnskapet bør ferdigstilles så fort som mulig slik at vurdering og eventuell søknadsprosess kan starte.

Azets var raske på ballen og bisto oss med søknad til statens kompensasjonsordning. Takker dem for rask og god service i en hektisk tid
- Norunn, daglig leder i Lone Bensin og Storkiosk AS

La oss hjelpe deg med kompensasjonssøknaden

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat.

Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18.

Åpningstider er mellom 08.00 og 16.00 hverdager mandag - fredag.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.