Bang the drum Podcast
 
 
 

Azets podcast - Bang the drum

Podcast for ledere og gründere i små og mellomstore bedrifter. Som hjelp til vekstreisen, dypdykker Podcasten ned i en rekke temaer og gir praktiske råd til bedriftene. Den er laget for selskaper internasjonalt og er på engelsk.

Podcasten "Bang the Drum" inviterer Azets-spesialister og industriledere til å diskutere et bredt spekter av forretningstemaer som fremmer vekst, får frem utfordringer og gir praktiske råd til SMB-eiere og gründere.

Den arrangeres av Emma Sheppard, en frilansjournalist som spesialiserer seg på alt som har med SMB å gjøre. Du finner Emmas arbeid i The Guardian, The Times, FTs Sifted Magazine og andre.

Ny episode - Episode 9 av Bang The Drum er nå live! 'Getting payroll right'

Å utbetale rett lønn til rett tid er hovedregelen for lønn. Men hvilken merverdi kan en vellykket lønnsprosess tilføre, og når er det rette tidspunktet for en SMB-bedrift som vokser å søke hjelp?

I denne episoden får programleder Emma Sheppard selskap av Erik Bekkåsen, direktør for Nordic Payroll i Azets; Stephen Abbotts, Azets’ direktør for UK Payroll Services; og Kirk Boster, administrerende direktør i M+M Matting, for å diskutere dette temaet.

Hør episodene her:

 

 

Podcasten er tilgjengelig for strømming på alle store podcastplattformer, inkludert Apple og Spotify

Sørg for å følge og abonnere, legg igjen en anmeldelse og del den med andre som du tror kan like den.

Du kan kontakte Bang the Drum på podcast@azets.co.uk.