Bang the drum Podcast
 
 
 

Velkommen til Azets podcast - Bang the drum

Ny podcast for ledere og gründere i små og mellomstore bedrifter. Som hjelp til vekstreisen, dypdykker Podcasten ned i en rekke temaer og gir praktiske råd til bedriftene. Den er laget for selskaper internasjonalt og er på engelsk.

 

Podcasten "Bang the Drum" inviterer Azets-spesialister og industriledere til å diskutere et bredt spekter av forretningstemaer som fremmer vekst, får frem utfordringer og gir praktiske råd til SMB-eiere og gründere.

Den arrangeres av Emma Sheppard, en frilansjournalist som spesialiserer seg på alt som har med SMB å gjøre. Du finner Emmas arbeid i The Guardian, The Times, FTs Sifted Magazine og andre.

Bang The Drums første episode i sesong én tar et dypdykk i hva små og mellomstore bedrifter må gjøre for å beskytte kontantstrømmen midt i noen av de tøffeste globale økonomiske utfordringene mange noensinne vil møte.

I episode to får Emma Sheppard selskap av Fraser Campbell, UK Head of Accounts & Business Advisory hos Azets, og Alex von Schirmeister, administrerende direktør for UK & EMEA hos Xero, for å diskutere hvordan utviklingen av smarte nye regnskapsprosesser #teknologi kan hjelpe SMB-bedrifter med å vokse.

Podcasten er tilgjengelig for strømming på alle store podcastplattformer, inkludert

Apple og Spotify

Sørg for å følge og abonnere, legg igjen en anmeldelse og del den med andre som du tror kan like den.

Du kan kontakte Bang the Drum på podcast@azets.co.uk.

Hør episodene her: