Ringo Lillestrøm lekebutikk
 
 
 

Slik fikk butikkeieren et enklere regnskap og bedre oversikt

 

 

 

Familiebedriften så flere fordeler med Azets som regnskapsfører, og når mange andre i kjeden anbefalte Azets ble valget enkelt. Ringo Lillestrøm fikk en lettere hverdag med Azets!

Vi er sårbare og Azets har bidratt til å holde utgifter nede. I tillegg har tiden vi tidligere brukte på administrasjon og regnskap blitt mindre, som har frigjort tid til salgsarbeid i butikken.

Sier Hege Ahlsen, daglig leder og eier av Ringo Lillestrøm

Siden oppstarten i 1917 har Lillestrøms nest eldste butikk gjennomlevd både oppturer og kriser. - Det at vi har holdt butikken drift i gode og dårlig tider med høy husleie og større konkurranse, er nok det som har gledet mest, sier Ahlsen.

Butikk med lang historie - ser lyst på fremtiden!

Butikken startet som sykkelverksted med salg av sykler og deretter produksjon av egne sykler, før de utover på 30-tallet utvidet med mer sportsutstyr og etter krigen også fikk større lokaler og hvitevarer. At de tok inn modellhobbyutstyr på 50-tallet og deretter begynte å selge litt leker utover 60-tallet, var nok det som ble starten for selve lekebutikken. Mottoet var å skaffe de tingene folk spurte etter, og eierne dro til Oslo nesten hver dag for å hente varer.

I 1981 ble sportsbutikken skilt ut og det som stod igjen var leker, hobby, kjøkkenvarer og små elektriske varer. Lekeavdelingen ble etterhvert større, spesielt etter innflytting i nytt bygg i 1985 kombinert med overtakelse av en lekebutikk i senteret Lillestrøm Torv. Nytt AS ble dannet og Lasse Liten Leker ble født. 

Nå som hennes far har gått av med pensjon, er det Hege Ahlsen som driver butikken videre, og hun ser lyst på fremtiden. - Lillestrøm by er i rivende utvikling, og hvis folk fortsetter å handle fysisk i butikk blir det bra, sier Ahlsen.

Tekniske løsninger og regnskapshjelp har bidratt økonomisk

Bistanden Ringo Lillestrøm har fått fra Azets kombinert med tekniske løsninger, har gitt butikken bedre oversikt over regnskapet.

Samarbeidet med Azets har forbedret vårt resultat. Vi har med hjelp fra Azets oppnådd vårt mål om overskudd, og dette har kommet på et akseptabelt nivå. Vi har også snudd pilen for omsetning, slik at den er på vei oppover igjen.

Hege Ahlsen, daglig leder og eier av Ringo Lillestrøm

Fakta om Ringo Lillestrøm - Lasse Liten Leker

Lasse Liten Leker har utspring fra familiefirma som ble startet i 1917 som sykkelverksted, dette utviklet seg til sportsutstyr og hvitevarer for deretter også leker. På tidlig 70-tallet ble sportsbutikken skilt ut og fokus ble mer på leker, hobby, kjøkkenvarer og små elektriske varer.

I 1992 overtok familien driften av lekebutikk i senteret, Lillestrøm Torv, og Lasse Liten Leker AS ble dannet. Andre butikker i egne lokaler ble senere nedlagt grunnet stor konkurranse fra nye sentre på Strømmen og Lørenskog.

Hege Ahlsen, tok over driften av butikken etter at faren gikk av med pensjon i 2019.

ringo.png

Hjelp til regnskap og lønn?

Eller ønsker du mer informasjon om hva Azets tilbyr?

Azets er et selskap som har velprøvde og gode løsninger for butikker. Ring oss også gjerne på telefon:

40 10 40 18 

eller send inn forespørselen i skjemaet under.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.