Azets logo

Azets 4 Kids - Rooted in Responsibility

Hos Azets er vi forpliktet til å ha en positiv påvirkning på verden rundt oss. Som ett av våre initiativ for samfunnsansvar, har vi valgt å støtte organisasjonen One Tree Planted gjennom vårt CSR-initiativ Azets 4 Kids. 
 

Azets 4 Kids har som mål å ha en positiv innvirkning på klima og miljø for fremtidige generasjoner, og for oss er det viktig at det er enkelt for alle å engasjere seg. Vårt samarbeid med One Tree Planted starter en treplantekampanje som bekjemper avskoging og skaper en lysere fremtid for kommende generasjoner.  

 
Rooted in Responsiblity - Forankret i ansvar 

One Tree Planted er en ideell organisasjon dedikert til global skogplanting. De samarbeider med lokale partnere over hele verden for å plante trær i de områdene som trenger skogplanting mest. Oppdraget deres er i tråd med vår egen forpliktelse til miljø- og klimamessig bærekraft og forvaltning, og vårt partnerskap med One Tree Planted er en demonstrasjon av vår tro på kraften i samarbeid. Vi ser frem til å utforske flere måter å jobbe sammen på og drive frem flere og større positive endringer. 

  

Hva gjør vi? 

Azets 4 Kids planter et tre hver gang en ny kunde registrerer seg for Azets Cozone. I tillegg vil vi gi bort trær som tegn på vår takknemlighet til alle besøkende på standene våre under messer og eventer. Våre ansatte har muligheten til å velge treplanting fremfor å motta firmagaver, noe som fremmer en følelse av samfunnsansvar i vår egen organisasjon.  

  

Hvorfor gjør vi det? 

Avskoging har nådd kritiske nivåer og truer verdens økosystemer, dyrelivshabitater og forverrer klimaendringene. Ved å påta oss dette treplantingsinitiativet bidrar vi ikke bare til gjenplantingsarbeid, men forplikter oss også til miljømessig bærekraft. Vi tror at det å ta grep for å bekjempe avskoging og støtte skogplanting er et avgjørende skritt for å dempe klimaendringer og beskytte økosystemene. Vi tror at våre kunder deler vår forpliktelse til miljøforvaltning. Ved å støtte One Tree Planted, tilbyr vi våre kunder muligheten til å være en del av den positive endringen, og gjøre kjøpene deres enda mer meningsfulle. 

Å plante trær er bare begynnelsen

Enkle donasjoner

Vi gjør det enkelt for alle å bidra til miljøvernarbeid.

Åpenhet er viktig

Vi tror på fullstendig åpenhet, slik at du alltid vet hvordan du gjør en forskjell.

Mer enn trær

Mens trær er essensielle, forstår vi at et blomstrende økosystem krever sunne skoger, og vi er forpliktet til å fremme deres vekst.

Global innvirkning

Dine bidrag spiller en viktig rolle i å møte globale miljøutfordringer som avskoging og klimaendringer.

Bli med i bevegelsen

Vær en del av vårt oppdrag om å skape en bærekraftig og grønn fremtid for kommende generasjoner.

Sammen vokser vi

Hjelp oss å pleie og beskytte planetens skoger, og sikre en lysere fremtid for alle levende vesener.