Regnskapsfører og kunde
 
 
 

Vi er med deg hele veien

Azets hjelper tusenvis av norske bedrifter opp og frem. Med programvare og tjenester kan vi enkelt og effektivt løse dine behov – uansett hvor og når du trenger oss.

Regnskap | Lønn | HR | Programvare | Rådgivning

 

Azets tjenester og løsninger - en oversikt

Her får du en komplett oversikt over hva Azets kan gjøre for norske bedrifter. 

Azets leverer administrative tjenester og -programvare med hovedvekt på regnskap, lønn og HR. Programvaren støtter og styrker vår leveranse til kunder – på egne ben eller som del av regnskaps- og lønnstjenestene. 

Vi har utviklet en rekke strategiske rådgivningstjenester som styrker bedrifters konkurransekraft. Du kan også leie en ekspert fra Azets, få tak i vikarer eller få hjelp til rekruttering. 

Klikk deg gjerne inn og les mer om de ulike tjenestene og løsningene fra Azets.

Sort By

Regnskapstjenester

Få skreddersydd regnskapsleveransen bedriften. Enten den er stor, middels eller liten, har komplisert eller enkelt regnskap. Vi har løsningen for deg og din bedrift.  Opplev tjenesten og få råd fra spesialister.

Les mer: Regnskapstjenester

Lønnstjenester

Outsourcing på lønn. Kompetanse på løpende lønnsutbetalinger. Trygghet fra et stort fagmiljø til alle typer bedrifter. 

Les mer: Lønnstjenester

Rådgivning innen forretningsutvikling

Gjennom etablerete metodikker og engasjement for din virksomhet leverer vi rådgivning med innsikt og tiltak som skaper verdi. 

Les mer: Forretningsutvikling rådgivning

Strategisk rådgivning innen IT

Få rådgivning innen teknologi og digitalisering. Få hjelp i din bedrift til hvilke grep som må tas innen ny teknologi. 

Les mer: Strategisk rådgivning innen IT

Rådgivning innen personal- og organisasjonsutvikling

Vår rådgivning innehar metodikker for gode rutiner og som bidrar til en sunn bedriftskultur som skaper bedre organisasjoner og mer motiverte mennesker.

Les mer: Rådgivning innen personal- og organisasjonsutvikling

Forretningssystemer

Salg av programvare som hjelper bedrifter med de administrative prosessene innen økonomi, regnskap, lønn, HR , CRM og logistikk. En rekke støttesystemer som bidrar til effektiv hverdag for brukerne.

Les mer: Vårt tilbud på programvare

EDI

Teknologien som får bort papirene. Vi digitaliserer transaksjonene mellom kjøper og selger. Bruk vår teknologi til å effektivsere elektronisk handel.

Les mer: Vårt tilbud innen EDI

Bemanningsbyrå

Fokus på din bedrift, deg som jobbsøker og vikarer som ansatt hos oss. Spesialister på administrative stillinger. Vi har gode kandidater og stillinger å tilby. 

Les mer: Se vårt tilbud innen bemanning

Managmenet for hire Lønn og HR

FLei inn en ekspert og leder for koretere eller lengre sikt. For eksempel ved hjelp til endringsprosesser eller avlaste ved fravær.

Les mer: Management for hire innen lønn og HR

Management for hire økonomi og regnskap

Lei inn en CFO eller økonomisjef på kort eller lang sikt. For eksempel ved hjelp til endringsprosesser eller avlaste ved fravær.

Les mer: Management for hire innen økonomi og regnskap

Managmenet for hire IT og teknologi

La Azets lederkandidater tilføre ny kompetnase innenfor digitalisering av forretninger. Lei inn ekspertise for å lede endringsprosesser innen teknologi.

Les mer: Management for hire innen IT og teknologi - få hjelp

Fordeler med outsourcing

La oss vise deg våre tjenester og løsninger 

Vi tar gjerne en titt på hva vi kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat. Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18. Åpningstider er melllom 08.00 og 16.00 hverdager mandag - fredag.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.