Logistikksystem
 
 
 

Visma.net Logistics

Med Visma.net Logistics vil du på på en effektiv måte få kontroll på varelageret. Det skybaserte systemet har full integrasjon med økonomidelen - Visma.net Financials.

Få det beste ut av et nettbasert logistikksystem.

KOntakt oss for logistikk

 
Integrert
full kontroll graf

Fornøyde kunder

Korrekt og oppdatert informasjon om lagerbeholdning gir grunnlag for riktig vare til riktig tid - og fornøyde kunder.

Integrasjoner

Automatiserte prosesser og integrasjon mot økonomisystemet og web-shopløsninger gir oversikt over tallene og enkelt å ta ut rapporter.

Kontroll

Automatiserte innkjøps- og salgsprosesser gir alltid oppdatert lageroversikt og salgshistorikk. 

Bedre timing på innkjøp

Visma.net Financials og Visma.net Logistics danner sammen grunnlaget for markedets mest fremtidsrettede, innovative og omfattende økonomisystem som inkluderer logistikk. Logistics løsningen gir deg kontinuerlig oppdatert lagerstatus, og valutakurser som oppdateres daglig. Med dette verktøyet kan du føle deg trygg på solid lagerstyring og suveren kontroll i din daglige drift - både når det gjelder innkjøp, salg, bestilling og levering.

Med Visma.net Logistic får du full oversikt i skyen. En god logsitikkløsning gir en bedre kundeopplevelse og enklere salgsoppfølging. Få en bedre timing på innkjøpene. Gjennom systemet får du full kontroll på lageret. Logistikkssytemet har en rekke funksjonaliteter som vi ser frem til å vise deg nærmere.

 

Nøkkelfunksjoner

  • Automatisert lagerhåndtering
  • Tidsstyrte ordrebekreftelser og fakturaer
  • Innkjøp basert på salgsordre
  • Kontroll på varelager i sanntid
  • Lagerorganisering og vurdering
  • Full integrasjon med økonomifunksjonen

Få oversikt over all funksjonalitet og priser på Visma sin nettside her.

La oss vise deg våre løsninger 

Vi tar gjerne en titt på hva våre løsninger kan gjøre for deg og din bedrift. Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt for en uforpliktende prat. Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.