Logistikksystem
 
 
 

Visma.net Logistics

Med Visma.net Logistics vil du på en effektiv måte få kontroll på varelageret. Det skybaserte systemet har full integrasjon med økonomidelen - Visma.net Financials.

Få det beste ut av et nettbasert logistikksystem.

Kontakt oss for logistikk

group-check.svg

Fornøyde kunder

Korrekt og oppdatert informasjon om lagerbeholdning gir grunnlag for riktig vare til riktig tid - og fornøyde kunder.

cog-double-1.svg

Integrasjoner

Automatiserte prosesser og integrasjon mot økonomisystemet og web-shopløsninger gir oversikt over tallene og enkelt å ta ut rapporter. 

graph-bar-line.png

Kontroll

Automatiserte innkjøps- og salgsprosesser gir alltid oppdatert lageroversikt og salgshistorikk. 

Bedre timing på innkjøp

Visma.net Financials og Visma.net Logistics danner sammen grunnlaget for markedets mest fremtidsrettede, innovative og omfattende økonomisystem som inkluderer logistikk. Logistics løsningen gir deg kontinuerlig oppdatert lagerstatus, og valutakurser som oppdateres daglig. Med dette verktøyet kan du føle deg trygg på solid lagerstyring og suveren kontroll i din daglige drift - både når det gjelder innkjøp, salg, bestilling og levering.

 

 

Med Visma.net Logistic får du full oversikt i skyen. En god logistikkløsning gir en bedre kundeopplevelse og enklere salgsoppfølging. Få en bedre timing på innkjøpene. Gjennom systemet får du full kontroll på lageret. Logistikksystemet har en rekke funksjonaliteter som vi ser frem til å vise deg nærmere.

Nøkkelfunksjoner

  • Automatisert lagerhåndtering
  • Tidsstyrte ordrebekreftelser og fakturaer
  • Innkjøp basert på salgsordre
  • Kontroll på varelager i sanntid
  • Lagerorganisering og vurdering
  • Full integrasjon med økonomifunksjonen

Få oversikt over all funksjonalitet og priser på Visma sin nettside her.

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.