top banner image
 
 
 

LS Central

En innovativ forretningssystem som hjelper deg å møte og forutse raskt skiftende forbrukervaner

Kontakt oss

LS Central: En enhetlig handelsløsning

LS Central er en alt-i-ett-programvare bygget på Microsoft Dynamics 365 Business Central. På én enkelt plattform forener den forretningsprosessene dine, sporer beholdningen din over hele kjeden og lar deg enkelt skalere virksomheten din.

 

womaninworkshopwithcalulator_750x600.jpg

Mye mer enn en ERP-løsning

En tradisjonell ERP snakker ikke "Detaljhandel" eller "Gjestfrihet", så den forstår ikke konsepter som butikker, butikkpåfyll, B2C-lojalitet, kampanjer osv.

Med LS Central kan du betjene kunden din med svært personlige omnikanal-kampanjer, kampanjer og tilbud.

I LS Central er disse alle tett knyttet til hverandre, noe som betyr:

 • Du har åpenhet om enkelttransaksjoner fra POS til hovedboken
 • Du har full kontroll på å fylle opp butikkene dine fra sentrallager eller direkte fra leverandørene, og om nødvendig planlegge omdistribusjon
 • Du kan enkelt legge til butikker og konfigurere nye POS-enheter sentralt

Du kan tilby sikre og kontaktløse betalinger samt lagertilgjengelighet i sanntid. Du kan også utvide virksomheten din og tilby en-til-en-konsultasjoner, avtaler og personlige tjenester om nødvendig.

Helt på slutten har du forskjellige toppmoderne POS-alternativer (Point-of-Sale):

 • Standard over-the-counter POS
 • Mobil POS
 • Self-Service Shopping gjennom kiosker eller personlige smarttelefoner

Les mer

Bransjespesifikke løsninger

Product-image-LS-Central-for-retail-logo-510x250-01.jpg

LS Central for detaljhandel

Dra nytte av dedikerte funksjoner for salg, promotering og lagerstyring. Selg varer gjennom ulike salgskanaler; i butikkene dine, via stasjonære og mobile kassefunksjoner og via din e-handel. Administrer varene dine sentralt, inkludert priser, kampanjer, rabatter og mer. Få full oversikt over lageret ditt og minimer risikoen for at varer er utsolgt.

Product-image-LS-Central-for-restaurants-logo-510x250-01.jpg

LS Central for restauranter

Administrerer restaurant-, catering- og kjøkkenprosessene dine i én komplett løsning. Motta dine kunders bestillinger ved bordet, i kassen eller via selvbetjeningsenheter, og send dem direkte til kjøkkenet. Lag oppskrifter og menyer sentralt. Administrer bordservering og romservice og gjør det enklere å gi gjestene dine rask og oppmerksom service.

Product-image-LS-Central-for-hotels-logo-510x250-01.jpg

LS Central for hotell

Få enkel tilgang til all informasjonen du trenger om gjestene og fasilitetene dine. Administrer gjester, grupper og arrangementer. Få en sanntidsoversikt over rengjøring, vedlikehold og bestillingsstatus og maksimer rombelegget. Gjenkjenn tilbakevendende gjester og tilby dem personlige tilbud.

Les mer

Product-image-LS-Central-for-pharmacy-logo-510x250-01.jpg

LS Central for apotek

Håndter ulike typer resepter og medisiner effektivt og ha kontroll på både medisinlageret ditt og andre produktlagre i de ulike apotekene. Løsningen for apotek inneholder også en lang rekke funksjoner som gjør deg mer konkurransedyktig og samtidig forenkler dine daglige rutiner i en helhetlig løsning, spesialisert for akkurat din bransje.

 

 

Product-image-Business-Central-SaaS-800x800-1-1.png

Alltid oppdatert

LS Central er bygget på Microsoft Azure, en global skytjeneste som gir deg den sikre og solide infrastrukturen virksomheten din krever.

Innenfor detaljhandel og gjestfrihet vil du sørge for at de lokale butikkene dine er i gang uansett hva som skjer i skyen.

Det er her vår Hybrid Cloud kommer til bruk. Du får det beste fra begge verdener, hvor butikkene eller restaurantene dine kan operere offline og hovedkontoret ditt opererer i skyen.

Skyen bringer skalerbarhet på neste nivå inn i detaljhandelsverdenen. I høysesongen må du kanskje legge til flere POS-enheter eller etablere popup-vinduer. Denne løsningen gjør dette problemfritt. Kommersielt har du en månedlig kostnad som skalerer sammen med bedriftens behov og er forutsigbar måned etter måned. Skyløsningen betyr også at du aldri trenger å gjøre et oppgraderingsprosjekt – du er alltid oppdatert.

Analytics for LS Central

Få tilgang til handlingsrettede rapporter. Ta bedre forretningsbeslutninger.

Analytics for LS Central er basert på Azure SQL og Microsoft Power BI, infundert med dashbord og rapportering for salg og inventar for forhandlere. LS Insight er enkel å tilpasse og utvide.

Fordeler for deg:

 • Én dataplattform for alle dine rapporteringsbehov
 • Støtte for mobile enheter
 • Enkel å utvide med andre datakilder
 • Sterk integrasjon med andre Microsoft-produkter (Power Apps)
 • Du kan velge enten lokal eller skytilnærming. Data Hub og Analytics gratis (bare vertskostnader)
 • Power BI rapporter
 • Stort Power BI-fellesskap

 

manworkingattablet_750x600.jpg

Hvorfor Azets?

Azets er et kunnskapshus som leverer tjenester innen regnskap, lønn, skatt, revisjon, rådgivning og forretningsekspertise – både digitalt og lokalt.

Som den ledende leverandøren av tjenester i Storbritannia og Norden, er vi klare til å optimalisere virksomheten din.

Vi hjelper virksomheter i alle former og størrelser med å nå sine mål. Kontakt oss gjennom dette skjemaet for mer informasjon om hvordan vi kan lage den perfekte løsningen for din bedrift.

Du kan også ringe oss:

40 10 40 18 

Fyll inn skjema og få mer informasjon

Vi kontakter deg så fort som mulig.

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.