Mann med prosessløsninger
 
 
 

Fakturaflyt - EDI-Faktura

La Azets’ erfarne rådgivere hjelpe deg med å skape en digital og automatisk fakturaflyt gjennom programmer og integrasjoner.

 

clock-fire.svg

Spar tid og penger ved å bygge opp en digital og automatisk fakturaflyt

 

cheque.svg

Øk kvaliteten på betalinger og finansiell data ved å eliminere manuelt arbeid ved fakturaflyt

 

graph-line-2.svg

Vår erfaring skaper en prosess med lav risiko, tilpasset dine behov

manatcomputer_750x600.jpg

 

 

  • Helt digital faktureringsprosess

 

  • Informasjon tilgjengelig digitalt

 

  • Unntak og feil blir oppdaget ved automatisering av fakturaflyten

Etabler en effektiv fakturaprosess 

Azets kan hjelpe deg med å skape en digital og automatisk faktureringsprosess. For tidligere kunder har resultatet vært at tid, ressurser og penger blir spart. Med avansert teknologi for datafangst og fakturabehandling, blir flyten mer effektiv. I tillegg får du økt kvalitet innen betaling og finansiell data ved å eliminere manuelle prosesser. 

 

Elektronisk fakturaflyt med økt verdi - slik fungerer det

Fakturaer blir sendt til Azets skanningsenter, for å bli digitalisert og konvertert fra skannede papirfakturaer til digitale filer, som for eksempel PDF-faktura. Andre formater som TIF og XML blir også automatisk overført til vår intelligente behandlingstjeneste.

En automatisert arbeidsflyt luker ut feil ut feil. Informasjon som leverandør ID, mengde og format blir satt opp med automatiske regler.

Informasjonen blir tilgjengelig digitalt for å gi deg bedre kontroll over finansielle prosesser og enklere integrasjon mot leverandører.

 

Bruk av Electronic Data Interchange (EDI)

EDI eller Electronic Data Interchange er en godt etablert prosess for å sette opp digital kommunikasjon mellom filsystemer. Et format for denne type kommunikasjon er EHF-format.

Azets har mange års erfaring med EDI, og vi bruker dette for bruke informasjon fra faktureringsprosessen for å kommunisere med andre systemer og partnere. Prosessene og arbeidsflyten blir da automatiserte.

work-environment-illustration.jpg

FAQ

Hva er EDI (Electronic Data Interchange?

En prosess som skaper kommunikasjon mellom digitale systemer for fildeling. Det er mange standarder for å møte behov fra spesifikke industrier, men alle implementerer en meldingssekvens mellom en sender og en mottaker, som representerer dokumenter.

Hva er EHF-format?

EHF er forkortelse for Elektronisk Handels Format og brukes til elektronisk sending av fakturaer (EDI). EHF etableres av både sender og mottaker. EHF er et av de vanligste formatene for EDI.

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.