Digital Dokumentarkivering
 
 
 

Digitalt dokumentarkiv

Gjør ditt arkiv tilgjengelig med digitaltisering av dokumenter til et digitalt arkiv.

 

world-refresh.svg

Digital arkivering gjør det lettere å finne arkiverte dokumenter

 

transfer-file.svg

Spar plass ved å gjøre papirarkivet om til digitalt arkiv

 

task-check-1.svg

Ditt digitaliserte arkiv er med på å effektivisere prosessene i bedriften

maninsofaontablet_750x600.jpg

 

 

  • Digital arkivering for trygg lagring av av bedriftens dokumenter

 

  • Digitale dokumenter tilgjengelig fra alle dine enheter

 

  • Ekspertråd fra kundeservice

Et digitalt dokumentarkiv for din bedrift

Ditt elektronisk arkiv eller digital lagringstjeneste inneholder alle dine skannede dokumenter, slik at du kan nå dem når som helst og fra alle enheter. Denne tjenesten er for deg som ønsker et organiser arkiv og gjøre det lett tilgjengelig for ansatte.

Om du er mye på reise vil du også få mye nytte av et elektronisk arkiv, DA kan du finne det du leter etter enten datamaskinen eller på telefonen mens du er på reise. Søket vil kun ta et par sekunder, og du ender opp med mye mer orden i dokumentene dine.

Vi kan hjelpe bedriften din når du begynner å bruke lagringstjenesten, med å skape mer effektive bedriftsprosesser, og ved å styrke arkivet med indeksering og metadata i elektronisk form.

Azets hjalp Namsskogan kommune med en overgang fra papir til digitalt arkiv

shutterstock_1517328948.jpg

Utfordring: vanskelig å finne dokumenter

Namsskogan kommune i Norge ønsket å få kontroll over sitt interne HR-arkiv, som var plassert i en kjeller. Mange kommuner har fremdeles et fysisk, papirbasert arkiv bortgjemt et sted i en bygning. Å finne ting i arkivet krever tid og tålmodighet fra den ansatte. Slik jobbet også Namsskogan kommune tidligere.

Løsningen: Digitalisering

Azets' team begynte med å skaffe seg en oversikt over og organisere det papirbaserte arkivet. De la det så i esker, transporterte det til vårt arbeidssted, skannet det og gjorde alt om til digitale filer. De digitale dokumentene ble levert til kommunens elektroniske arkiv i systemet som allerede var i bruk (Documasters, en NOARK 5-godkjent arkivløsning).

Den nye hverdagen: Enkel tilgang til digitale dokumenter

Etter digitaliseringen har Namsskogan tilgang til alle dokumenter i et digitalt arkiv. Fra søk til tilgang på skjermen tar det bare noen få sekunder. Når alt fungerte perfekt, sendte Azets de skannede dokumentene til lagring på et nytt sted.

mayor-no.pngnamsskoganliten.png

"Da vi skulle ha en partner for digitalisering av HR-arkivet vårt, var Azets det beste valget. De hadde det beste tilbudet med hensyn til service, kvalitet og pris.

Azets var i stand til å levere akkurat det vi trengte, og innenfor regelverket vi er pålagt å følge. Det var også viktig for oss at selskapet hadde lang erfaring med denne typen prosjekter.

Videre er det hyggelig å ha en partner det er lett å samarbeide med. Vi hadde god kommunikasjon fra starten.

Derfor valgte vi å samarbeide med Azets."

Stian Brekkvassmo, Ordfører, Namsskogan kommune

FAQ

Hva er et E-arkiv?

Digital arkivering hvor du kan lagre alle dine dokumenter for enkel tilgang og bedre strukturering av dokumentene.

Hvordan kan jeg starte med elektronisk arkiv?

Vi har eksperter som har lang erfaring med å digitalisere arkiver for bedrifter og sette opp systemet for for best mulig oversikt og bruk. Azets er klar for å hjelpe om du trenger råd.

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.