Digitalt Postrom
 
 
 

Digitalt Postrom

Vær fokusert og effektiv med en ny digital postrom-løsning

 

hourglass-2.svg

Spar tid ved digital tilgang til posten fra din enhet

 

email-warning.svg

Slutt på søppelpost og reklame

 

mailbox-3.svg

Rask levering samme dag

manwomanonpad_750x600.jpg

 

 

  • Enkel programvare for digital posthåndtering for å holde deg organisert

 

  • Du får adgang til posten din fra alle dine digitale enheter

 

  • Sikkerhetsbevisst programvare

Digitalt postrom gir deg en digital postkasse

Du kan alltid stole på at papirbasert post finner veien til deg som en bunke konvolutter til mange forskjellige avdelinger, og samme hvor streng man er på å organisere sitter du fremdeles igjen med papiret og må lagre det på et vis. Ved å bruke en digital postrom tjeneste, blir posten skannet og levert rett til deg digitalt. Du slipper å ta ansvar for at posten blir levert til riktig avdeling, at posten blir organisert og tatt vare på, eller at det skal bli tilgjengelig for flere ansatte. Azets Document Solutions har optimalisert den digitale postrom prosessen og gjort din post tilgjengelig for deg på alle enheter i din bedrift, i tillegg til dine private enheter om du skulle ha behov for å sjekke posten utenfor kontoret.

Med våre tjenester innen digitalt postrom blir posten skannet til et digitalt format gjennom digital postrom automasjon, noe som reduserer ditt administrative arbeid og gir deg lettere tilgang til informasjonen din. Dette reduserer også kostnader og gjør det enklere å følge reguleringer. Det tillater også full synlighet og sporing.

Våre løsninger er designet for å vokse med din bedrift, slik at vi alltid kan levere de beste løsningene.

FAQ

Hva er Digitalt Postrom?

Digitalt postrom er en av våre løsninger; din postkasse tilgjengelig fra din laptop, telefon eller andre enheter, med skanning og leveringstjenester fra Azets Document Solutions.

Hvordan fungerer digitalt postrom?

Vi post på papir, skanner papirene og sørger for at din digitale post kommer til ditt postrom i løpet av dagen.

Er digitalt postrom trygt å bruke?

Vårt program bruker sikker ID-innlogging for å sikre at kun autoriserte ansatte har adgang til informasjonen. Postrommet er skybasert og posten er trygt lagret i systemet.

Vil jeg motta søppelpost i digitalt postrom?

All søppelpost og reklame blir sortert ut og hindret i å bry deg.

Hvordan får jeg adgang til filene i digitalt postrom?

Etter skanning og opplastning, er spesifikke filer kun et raskt søk unna på dine enheter. Med Azets skybaserte postsystem er det også enkelt å dele filene mellom ansatte.

Snakk med oss og finn din løsning

Sammen finner vi ut av hva våre løsninger kan gjøre for deg og bedriften din. Fyll ut skjemaet, så tar vi snarlig kontakt for en uforpliktende prat. 

Du kan også ringe oss på telefon 40 10 40 18 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.