Trapper opp satsingen på kundevennlig programvare

Teknologi | 03.05.2019

av Edvard Kvåle Ulla

Som et ledende teknologidrevet kunnskapshus bygger vi sterk kompetanse på brukervennlig programvare i skyen – for å svare på kundenes behov, krav og forventninger.  

I Azets tar vi imot omstillingen fra tradisjonelle jordbaserte økonomisystemer (on-prem) til nye skybaserte økonomisystemer (Software as a Service, SaaS) med åpne armer. Vi ser at kunder i økende grad ønsker skybaserte forretningssystemer, men er samtidig fullstendig klar over at de tradisjonelle, jordbaserte systemene lever i beste velgående. For fremtiden bygger vi derfor en organisasjon med sterk kompetanse både på skyløsninger og tradisjonelle systemer – en slagkraftig kombinasjon som vil gi våre kunder merverdi, uavhengig av hvilken løsning de ønsker.

Fruktbart samarbeid med Visma

Azets er en betydelig aktør innenfor regnskap og lønn, og vi besitter lang erfaring og solid kompetanse på Vismas programvare og løsninger. Som Certified Visma Partner kreves det at vi til enhver tid har sertifiserte konsulenter innenfor Vismas produktlinjer, er oppdatert på løsningene vi distribuerer og jevnlig deltar på kurs og samlinger i regi i Visma. Det krystallklare målet for Azets er å være blant de aller beste i Vismas partnerapparat.  

Frittstående brukervennlig programvare eller som del av leveransen

Partnerskapet med Visma innebærer at Azets kan gå fritt ut i markedet og selge tradisjonelle jordbaserte og skybaserte ERP-løsninger. Denne avtalen gjør det mulig for oss å tilby våre kunder programvare som frittstående hyllevare, uten at man er regnskaps- eller lønnskunde fra før av. Vi tilbyr selvsagt også akkurat de samme løsningene til både eksisterende og nye regnskaps- og lønnskunder.  

Dekker alle behov med brukervennlig programvare

Vel vitende om at jordbaserte økonomisystemer har dominert i årevis, satser vi i Azets Technology nå sterkt på skyløsninger fra Visma.net. Vi tilbyr løsninger av høy kvalitet som skal tilfredsstille våre kunders behov. Skyløsninger er fremtiden og Visma satser stort på sin Visma.net-portefølje. Vi har den tunge kompetansen som skal til for å hjelpe både nye og gamle kunder over i skyen, og vi vil se en økning i antall kunder som ønsker skyløsninger.

Samtidig vet vi som nevnt at mange jobber i tradisjonelle økonomisystemer. Derfor: uavhengig av valget om jordbasert eller skybasert, er vår rolle å fungere som en fullverdig partner og støttespiller for kunder som ønsker å bruke Visma/Azets Software – fra kartlegging og salg, via implementering/konfigurering og opplæring, til kundestøtte og rådgivning.

Som Nordens ledende leverandør av teknologi og tjenester innenfor regnskap, lønn, HR, bemanning og rådgivning, skiller vi oss fra en del av våre konkurrenter. I tillegg til leveranse av programvare  har vi lang erfaring med å levere regnskap, lønn og en rekke andre økonomitjenester. Du kan med andre ord føle deg helt trygg på at vi dekker ditt behov – enten om du vil ta steget ut i skyen eller om du vil holde bena trygt plantet på jorden. Våre erfaringer viser at en stor andel av de som har tatt i bruk skybaserte løsninger har oppnådd betydelige gevinster – blant annet reduserte IT-kostnader, økt fleksibilitet og mer tid til viktige arbeidsoppgaver.

Det skal gjøre litt vondt

Vi er avhengige av at du som kunde er åpen for, og klar til å ta i mot, en helt ny arbeidshverdag. Typiske buzzwords som automatisering, digitalisering og effektivisering sirkulerer jevnlig i media, og selv om dette i seg selv høres fantastisk ut, er det viktig å være bevisst ordenes underliggende betydning. For selv om automatiserte prosesser høres forlokkende ut, er det fortsatt slik at de nye skybaserte ERP-løsningene krever god input, kontroll og menneskelig involvering hos dine økonomimedarbeidere. Det er også slik at digitalisering av bedriftens arbeidsprosesser krever at selskapets menneskelige ressurser er villige til å gjøre ting noe annerledes i dag, enn hva de gjorde i går. En slik endringsprosess krever mot, evne og vilje til endringer. Det å bytte et økonomisystem skal faktisk gjøre litt vondt i starten. Automatiserte prosesser innebærer også at du og dine medarbeidere (om dere ønsker) gir slipp på rutinebaserte og manuelle arbeidsoppgaver, og at dere kan bruke mer tid til andre og kanskje mer givende arbeidsoppgaver.

Tør å ta steget

Gi det litt tid, så vil du se at de nye systemene i stor grad vil gjøre deg bedre rustet for fremtiden. For mange vil et bytte av økonomisystem gi besparelser både i tid og kostnader, samtidig som det åpner for nye muligheter. Dette ser vi allerede effekten av hos våre nåværende kunder, og vi gleder oss til å hjelpe mange nye kunder med å ta i bruk fremtidens løsninger.

Ønsker du å vite mer?

Vi i Azets har dyktige rådgivere som sitter klare for å bistå deg trygt gjennom prosessen. Ta kontakt med rådgiver på forretningssystemer for en uforpliktende prat!

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

post author

Om Edvard Kvåle Ulla

Edvard jobbet som IT-konsulent i Azets Technology. Edvard er utdannet siviløkonom, og med en brennende interesse for IT-systemer arbeidet han i skjæringspunktet mellom IT og økonomi. Edvard var involvert i alle faser knyttet til leveranse av programvare til våre kunder.