Håndtrykk ala korona
 
 
 

Krisetid - hva har vi lært så langt?

 

Gratis webinar | 17. september kl. 14.00-15.15

Påmelding

 

Det er i krisetid man får prøvet virksomhetens robusthet og soliditet. Det snakkes om den "nye normalen" - digitalisering, avstand og hjemmekontor - men er det litt tidlig å definere hvordan ting blir? Er det over, eller er det nå det begynner? På høstens webinar får du innspill og innsikt, som kan være nyttig å ta med seg fremover.

Bli med på erfaringsdelingen - meld deg på!

Hva er økonomisjefforum?

Økonomisjefforum er en felles arena for økonomisjefer, økonomiansvarlige og ledere, der vi møtes for faglig påfyll, erfaringsutveksling og gode diskusjoner. 

Vi har arrangert Økonomisjefforum tre ganger i året i siden 2010, og de to siste gangene har vi gjennomført dette som webinar. Vi går glipp av det sosiale, men vi oppnår andre fordeler. Dette kan du få mer innsikt i på webinaret. Velkommen!

Disse deler sine erfaringer:

Lars Melkvik

CEO i Oris Dental

Oris Dental er en av landets ledende tannhelsekjeder. De har en offensiv vekststrategi og dekker store deler av Norge med tannlegekontor. Dette betyr at de har mange spesialister på lønningslistene og store penger i omløp. I mars ble alle tannleger sendt hjem....

CEO i Oris Dental, Lars Melkvik, har gjort erfaringer i denne kritiske perioden som han mener er aktuelle for alle virksomheter, store eller små.

Grethe Møkkelgård Fossum

Politioverbetjent og Avsnittsleder for Økonomi-, miljø- og arbeidslivskriminalitet

Politiet rapporterte om at deler av kriminaliteten sank da samfunnet stengte ned i mars. De kriminelle måtte gjøre om på sine “forretningsmodeller”, og nye muligheter ble utnyttet. 

Politioverbetjent og Avsnittsleder for Økonomi-, miljø- og arbeidslivskriminalitet, Grethe Møkkelgård Fossum, gir oss innblikk i erfaringer næringslivet kan ta med seg videre.

Ingvild Farstad

Community Manager i Viking Venture

Viking Ventures investerer i business-to-business programvareselskaper. De er aktive eiere og samhandler tett med selskapene. Deres spissede investeringsfokus gir en unik mulighet til å skape en arena for å dele kunnskap og ‘best practice’ på tvers av porteføljen. 

Community Manager i Viking Venture, Ingvild Farstad og Daglig Leder i Smidesang & Lyng, Morten Smidesang, snakker om smart bruk av Corona-barberte markedsbudsjetter og diskuterer hvem som vil stå igjen som vinnere og tapere når pandemien er over.

Morten Smidesang

Daglig Leder i Smidesang & Lyng

Smidesang & Lyng er et kommunikasjonsbyrå som jobber med analyse, kommunikasjonsrådgivning og innholdsproduksjon. De har bistått Viking Venture med å styrke sin digitale posisjon det siste året.

Community Manager i Viking Venture, Ingvild Farstad og Daglig Leder i Smidesang & Lyng, Morten Smidesang, snakker om smart bruk av Corona-barberte markedsbudsjetter og diskuterer hvem som vil stå igjen som vinnere og tapere når pandemien er over.

Runar Leite

Direktør i Azets

Azets har 20.000 kunder i Norden, og gjennom våre mer enn 3.500 ansatte har vi vært svært tett på alle kundene i denne uvanlige perioden. Noen har hatt det tøft, noen har hatt oppsving, alle har hatt en annerledes situasjon. Azets selv  -og våre kunder - har sett hvordan god og brukervennlig teknologi og grundig kunnskap er robust i slike situasjoner.

Påmelding

Arrangementet holdes digitalt den 17. september kl. 14.00-15.15 og er gratis.

Passer ikke tidspunktet? Fortvil ikke, alle påmeldte får tilgang til et opptak som kan sees når som helst.

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Økonomisjefforum

Dato:: 17.sep
Tid: 14.00 - 15.15
Sted: Webinar
Model.NoteHeadline: Webinar