top banner image
 
 
 

Økonomisjefforum Innherred

VIP-senteret Verdal, 22. september 2021 kl. 09.00

 

Vi strømmer til arbeidsplasser og restauranter. Men hvordan blir det fremover? Det ble spådd finanskrise, konkursbølge og høy arbeidsledighet. Dette har ikke skjedd i stort monn. Kan det fortsatt komme, eller er faren over?

Klima og miljø blir en stor utfordring fremover. Hvordan skal vi rapportere troverdig på slikt?

Frem til nå har vi sittet på hjemmekontor og vært våre egne sjefer. Men det handler vel egentlig om hvordan vi som kolleger skal samhandle for å nå virksomhetens mål?

Nå åpnes det opp etter nedstengning. På økonomisjefforum møter du bedriftsledere som deler sitt syn på hva som kan møte oss i tiden fremover.

Vi ses på VIP-senteret i Verdal. Velkommen!

Passer det bedre å delta på økonomisjefforum i Trondheim? Les mer her.

Hva er økonomisjefforum?

Økonomisjefforum er en felles arena for økonomisjefer, økonomiansvarlige og ledere, der vi møtes for faglig påfyll, erfaringsutveksling og gode diskusjoner. 

Vi har arrangert økonomisjefforum tre ganger i året i siden 2010, de siste gangene mest som webinar. Denne gangen er det igjen tid for å samles, og vi gleder oss! 

Praktisk informasjon

Økonomisjefforum i Verdal

Tid: 22. september kl. 09.00-11.00

Sted: VIP-senteret, Neptunvegen 6, 7650 Verdal

Avsluttes med lunsj fra 11.00.

Program

Samarbeid og arbeidsplasser i regionen - slik kan vi nå nye høyder
Erik Stiklestad, verftsdirektør Aker Solutions i Verdal

Hvorfor er troverdig bærekraftsrapportering et vinn eller forsvinn for virksomheter?
Arnt Otnes, CEO i SIFA

Hjemmekontor og samhandling i praksis
Vibeke Selnes Tronstad, leder organisasjonsutvikling og HR, NTE

Folkeinvest kobler nye selskaper og nye forretningsmodeller med investorer. Hvilke trender ser de rundt etableringer og investeringer?
Martin Berre, tilrettelegger i Folkeinvest

Disse møter du på økonomisjefforum

Erik Stiklestad

Verftsdirektør, Aker Solutions i Verdal
Erik er levende opptatt av samarbeid og å skape arbeidsplasser i regionen. Han har god oversikt over markedet, og deler tanker om hvordan regionen kan nå nye høyder fremover.

Arnt Otnes

CEO i SIFA
Arnt forteller om sin deltagelse i Nordens første bærekraftsrapportering med en ny standard, og hvorfor dette er et vinn eller forsvinn for virksomheten han leder. Arnt leder SIFA AS i Selbu, som er en av landets ledende bedrifter innen tynnplatebehandling. SIFA har utviklet seg til å bli en moderne industribedrift med fokus på LEAN, bærekraft og smart teknologi.

Vibeke Selnes Tronstad

Leder for organisasjonsutvikling og HR, NTE
Hvordan skal hjemmekontor og samhandling bestemmes og foregå i praksis? Vibeke deler sin erfaring og spennende tanker om dette.

Martin Berre

Tilrettelegger i Folkeinvest
Folkeinvest kobler nye selskaper og nye forretningsmodeller med investorer. De tar pulsen på markedet, og lar oss forstå hvordan verden ser ut fra deres perspektiv.
Ønsker mat etter forumet

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.