top banner image
 
 
 

Økonomisjefforum Trondheim

Rockheim Scene, 22. september 2021 kl. 14.00

 

Vi strømmer til arbeidsplasser og restauranter. Men hvordan blir det fremover? Det ble spådd finanskrise, konkursbølge og høy arbeidsledighet. Dette har ikke skjedd i stort monn. Kan det fortsatt komme, eller er faren over?

Klima og miljø blir en stor utfordring fremover. Hvordan skal vi rapportere troverdig på slikt?

Frem til nå har vi sittet på hjemmekontor og vært våre egne sjefer. Men det handler vel egentlig om hvordan vi som kolleger skal samhandle for å nå virksomhetens mål?

Nå åpnes det opp etter nedstengning. På økonomisjefforum møter du bedriftsledere som deler sitt syn på hva som kan møte oss i tiden fremover.

Vi ses på Rockheim Scene i Trondheim. Velkommen!

Passer det bedre å delta på økonomisjefforum i Verdal? Les mer her.

Hva er økonomisjefforum?

Økonomisjefforum er en felles arena for økonomisjefer, økonomiansvarlige og ledere, der vi møtes for faglig påfyll, erfaringsutveksling og gode diskusjoner. 

Vi har arrangert økonomisjefforum tre ganger i året i siden 2010, de siste gangene mest som webinar. Denne gangen er det igjen tid for å samles, og vi gleder oss!

Praktisk informasjon

Økonomisjefforum Trondheim

Tid: 22. september kl. 14.00-16.00

Sted: Rockheim Scene, Brattørkaia 14, 7010 Trondheim

Avsluttes med middag i Rockheim Panorama fra kl. 16.00.

Program

Folkeinvest kobler nye selskaper og nye forretningsmodeller med investorer. Hvilke trender ser de rundt etableringer og investeringer?
Øyvind Fries, CEO i Folkeinvest

Hvorfor er troverdig bærekraftsrapportering et vinn eller forsvinn for virksomheter?
Arnt Otnes, CEO i SIFA

Ledelse etter koronaen - hvilke krav stiller det nye arbeidslivet til deg som leder?
Torhild Anita Sørengaard, doktorgradskandidat og assisterende faglig leder i Mind:

Disse møter du på økonomisjefforum

Photo of Øyvind Fries

Øyvind Fries

CEO i Folkeinvest
Folkeinvest kobler nye selskaper og nye forretningsmodeller med investorer. De tar pulsen på markedet, og lar oss forstå hvordan verden ser ut fra deres perspektiv.
Photo of Arnt Otnes

Arnt Otnes

CEO i SIFA
Arnt forteller om sin deltagelse i Nordens første bærekraftsrapportering med en ny standard, og hvorfor dette er et vinn eller forsvinn for virksomheten han leder. Arnt leder SIFA AS i Selbu, som er en av landets ledende bedrifter innen tynnplatebehandling. SIFA har utviklet seg til å bli en moderne industribedrift med fokus på LEAN, bærekraft og smart teknologi.
Photo of Torhild Anita Sørengaard

Torhild Anita Sørengaard

Assisterende faglig leder i Mind:
Torhild skriver sin doktoravhandling om arbeidstakere under koronapress. Hva vi kan lære av pandemien? Hvordan kan vi mestre utfordringer på arbeidsplassen i fremtiden? Hvordan lede godt i kjølvannet av pandemien? Og hvilke krav stiller det nye arbeidslivet til deg som leder? Tema for hennes foredrag er «Ledelse etter koronaen».
Ønsker mat etter forumet

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.