top banner image
 
 
 

Økonomisjefforum

Verdal 21. september kl. 09.00-11.00

Trondheim 21. september kl. 14.00-16.00

Hvordan ser fremtidens teknologi og prosesser ut?

Når verden utvikler seg så raskt - Hvilke teknologier og metoder bør man investere i for å holde seg konkurransedyktig? Og Hva må man være oppmerksom på for å holde tritt med utviklingen?

Les mer og meld deg på økonomisjefforum i Verdal

Les mer og meld deg på økonomisjefforum i Trondheim

Program

Det siste året har kunstig intelligens gått i høygir. Styring og ledelse utfordres når kunstig intelligens banker på døren over alt. Vi er helt i starten av noe som vil forandre hvordan vi jobber. Er du klar? Andreas Dypvik Landmark - seniorforsker i SINTEF Digital

Hvordan kan Lean ledelse utløse styringspotensialet for den fremtidige økonomisjefen? Økonomisjefer kan bruke Lean til å frigjøre kapasitet til strategiske oppgaver. Vi snakker om Leanprinsipper og -filosofi, og viser at dette ikke bare er noe for industrien. Det kan også gi gevinster til tjenesteytende virksomheter. Kari Jyssum & Anders Straume, Azets Consulting.

Hvordan bygger vi bærekraftige organisasjonsmodeller som realiserer våre målsettinger og skaper konkurransefortrinn. Gøril Kvernmo - HR Direktør Sintef

 

Etter det faglige programmet inviterer vi til en en matbit og sosialt samvær.

 

Les mer og meld deg på økonomisjefforum i Verdal 21. september kl. 09.00-11.00

Les mer og meld deg på økonomisjefforum i Trondheim 21. september kl. 14.00-16.00

 

Velkommen til økonomisjefforum!

Økonomisjefforum er en felles arena for økonomisjefer, økonomiansvarlige og ledere i Trøndelag, der vi møtes for faglig påfyll, erfaringsutveksling og gode diskusjoner.

Vi har arrangert økonomisjefforum flere ganger i året i siden 2010, noen år som som webinar. Nå er det fysiske arrangementer.

Disse møter du på økonomisjefforum

Andreas Dypvik Landmark

Andreas Dypvik Landmark

Seniorforsker i SINTEF Digital
Andreas forsker på banebrytende teknologi til bruk i ledelsesstøtte, og omsetter dette i konkrete oppdrag hos virksomheter i hele landet. Han har dermed god innsikt i praktisk utnyttelse av kunstig intelligens i arbeidslivet. Andreas er dessuten en ettertraktet foredragsholder, og evner å forklare kompliserte emner lett, forståelig og engasjerende.
Anders Straume

Anders Straume

Leder for Azets Advisory HR i Trondheim
Anders har 18 års erfaring med organisasjonsutvikling og virksomhetsutvikling både som konsulent og som leder. Han har aktivt jobbet med kontinuerlig forbedring og Lean som metodeverk for tjenesteytende virksomheter. Han var blant annet en av grunnleggerne av Oris Dental og som COO bidro til utviklingen av det som i dag er et av Nordens største private helseforetak.
Kari Jyssum

Kari Jyssum

Manager i Karabin
Kari har lang erfaring med kontinuerlig forbedring og Lean i både privat og offentlig sektor. Hun har bistått organisasjoner med å realisere mål og å dokumentere gevinstene. Hun har bidratt til å utdanne interne Lean-navigatører og forbedringsagenter i flere offentlige virksomheter, og vil dele av sine erfaringer og metoder.

Gøril Kvernmo

HR-direktør i SINTEF
Gøril var tidligere organisasjonsdirektør for Norsk Kylling og var en viktig bidragsyter til den endringsprosessen som over flere år gjorde Norsk Kylling til et internasjonalt prakteksempel på bærekraftig matproduksjon. Gøril har nylig inntatt rollen som HR-direktør for SINTEF og har en enestående historie å fortelle om hvordan man kan bygge bærekraftige organisasjonsmodeller for fremtiden.