Karriere i Azets: Sophie Bettina Wendt

Navn: Sophie Bettina Wendt

Stilling: Controller / autorisert regnskapsfører

Arbeidssted: Trondheim

Sophie jobber som controller med ansvar for rapportering, budsjettering, kundemøter, rådgivning og løpende oppfølging til økonomiavdelingen/daglig ledelse hos kunden. I tillegg har hun blitt autorisert regnskapsfører, noe som medfører et større ansvar for våre regnskapsoppdrag samt utføring av kvalitetsarbeid og rutiner. Hun har også roller som Kundefrydambassadør og nearshore-ansvarlig for ressurssenter Midt-Norge.

Utover controller-stillingen har Sophie to andre veldig spennende roller i Azets:

Jeg er ansvarlig for nearshoring for ressurssenter Midt-Norge (RS Midt-Norge; Trondheim, Levanger og Mo i Rana) hvor jeg følger opp samarbeidet mellom Romania og Norge, samt effektiviseringen av prosesser og opplæring internt.

Den andre rollen min er det å være Kundefrydambassadør for RS Midt-Norge. Dette er en veldig artig og sosial oppgave som passer meg veldig godt. Ved å gjennomføre ulike lokale aktiviteter på kontoret ønsker jeg å sette fokus på arbeidet med og for kundene våre. Noe av det viktigste vi gjør i hverdagen er å være synlig for kunden, lytte til kunden, samt være fleksibel og tilpasse arbeidet etter behovet som kunden har til enhver tid. Jeg er overbevist om at et godt og tett samarbeid med kunden vil bli en enda viktigere del av hverdagen når «robotene tar over», og store deler av regnskapsprosessen vil bli automatisert.

Hvordan har karrieren din utviklet seg i selskapet? 

Jeg er veldig fornøyd med utviklingen min hos Azets, som har gått så himla fort! I løpet av kun to år har jeg gått fra skolebenken/økonomi trainee til å være controller med ansvar for en stor kundeportefølje. Jeg er nå autorisert regnskapsfører, ambassadør for Kundefryd og ansvarlig for nearshoring. Og det er helt herlig! 

Hva er det beste med å jobbe i Azets?

Det beste med å jobbe i Azets er arbeidsmiljøet – og dette er det ingen tvil om. Jeg føler at jeg ble godt tatt imot og inkludert helt fra starten av. Kollegene mine er så utrolig hyggelige og stiller opp og tar seg alltid tid til en forklaring når man lurer på noe eller trenger hjelp. Dette setter jeg stor pris på. Og så er de så flinke og dyktige i faget at jeg blir imponert gang på gang! Det nest beste er at ingen dager er like.

Hvordan ser du på fremtiden for Azets? 

Azets har flere tusen ansatte med tung kompetanse innen regnskap, lønn, rådgivning og HR, samt at vi har - og er med på utviklingen av - bransjens beste og mest brukervennlige regnskapsplattform. Ledelsen har tidlig satset på digitalisering og robotisering som vil medføre en mer effektiv arbeidshverdag, bedre kontroll og kvalitet uten at det blir gjort menneskelige feil. Azets kommer til å gå en strålende fremtid i møte!

<< Møt flere ansatte