skytransformasjon
 
 
 

A practical example of cloud transformation

Er du nyutdannet innen teknologi/IT og vil vite mer om skymigrering? Bli med på webinar og få et praktisk eksempel på hvordan man gjennomfører skymigrering!

 

Gratis webinar | 14. april kl. 14.00 - 16.00

 

Har du noen gang lurt på hva det i praksis innebærer å gjennomføre en skymigrering? Det skal Azets og Amazon Web Services vise deg nå! 

I løpet av to heldigitale timer vil vi dekke følgende:

  • Hva innebærer cloud transformation & migration i praksis? Hvilke muligheter og utfordringer har vi møtt på veien?
  • En virkelighetsorientert og praktisk introduksjon til infrastruktur som kode og praktisk bruk av AWS sine skytjenester og utviklingsverktøy
  • Vi vil garantert komme innom buzzwords som: serverløse tjenester, containere og DevOps - i tillegg til at vi holder en live demo deployment av en demoapplikasjon
  • Demoapplikasjonen vil senere bli utgangspunktet for en konkurranse med mulighet til å vinne Apple AirPods Pro
  • Introduksjon til traineeprogram med oppstart høsten 2021
  • En introduksjon til Azets og hva vi driver med i IT-avdelingen
  • En introduksjon til Amazon Web Services (AWS)

Er du avgangsstudent og nyutdannet IT/tech-hode? Azets starter opp et trainee-program med oppstart august 2021. Ta en titt her for mer info og søk på stillingen!

Deler av webinaret vil holdes på engelsk.

Foredragsholdere

Stefan Krist

Solution Architect
Stefan Krist is a solution architect at AWS and has over 15 years of experience in various fields of IT. He has a degree in Computer Networking from a University in Germany and spent large parts of his career specialising in Linux, software development and DevOps automation. Lately, Stefan has also been diving into the field of Data Analytics on AWS.

Stian Brustad

Manager for Public Cloud
Stian Brustad er Azets’ Manager for Public Cloud og har utdannelse innen drift av nettverk og datasystemer fra NTNU i Gjøvik. Han har vært med på Azets’ skyreise fra dag én, i dag leder han et team med 9 dev-og sysops spesialister som lokalisert i både Norge og Romania.

Geir Granum

IT-direktør
Geir Granum er IT-direktør i Azets. Han startet som trainee i 2013 og har bekledd ulike roller som bl.a. teamleder og prosjektleder før han i dag leder området Azets IT i Norge som teller ca. 60 personer (pluss 40 i Romania).