Azets nettsider bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre brukeroppevelse på våre nettsider. Besøk vår side om personvern og informasjonskapsler for mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du slår dem av.
OK

Regnskapet lett tilgjengelig i nettbaserte rapporter

Med våre nettbaserte rapporter får du en tjeneste som er brukervennlig, effektiv og lett å navigere i. Du velger om du vil ha en rask oversiktlig fremstilling over bedriftens økonomiske situasjon eller om du vil dypere ned i tallene i en av de mange tilgjengelige rapportene.

Rapporter innen følgende områder:

  • Resultat
  • Balanse
  • Saldobalanse
  • Kundefordringer
  • Leverandørgjeld

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer.

Jeg er klar over at jeg kan lese mer om hvordan Azets behandler mine personlige data her, og at jeg når som helst kan redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.

Kontakt våre eksperter

Ring 40 10 40 18

Åpningstider hverdager:
kl 8.00 - 21.00 mandag-torsdag
kl 8.00 - 16.00 fredag 

eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

Send kontaktskjema

Dashboard - rask oversikt i din bedrift

Etter pålogging, får du opp et dashboard med en oversiktlig fremstilling over din bedrifts økonomiske forhold. Her finner du presentasjoner innen resultat, balanse, kundefordringer og leverandørgjeld.

Mange rapporter på ulike nivåer i regnskapet

Det er lagt opp til en ferdig rapportpakke hvor du selv velger frekvens, periode og år. Tallene fremstilles både skjematisk og grafisk. Ønsker man å gå nærmere inn på detaljer innenfor områdene, er det lagt til rette for dette med rapporter innen resultat, balanse, saldobalanse, kunder og leverandører.

Kontakt regnskapsfører

Kontakt oss for en gjennomgang

Ring 40 10 40 18 eller fyll inn skjema.