top banner image
 
 
 

Bli mer effektiv med tavlemøter

Ved å bruke tavler og tavlemøter til prosjektledelse eller målstyring kan du bidra til god oversikt over oppgaver, eierskap og bedre fremdrift. Dette webinaret er del 1 av 4 i en serie om effektivisering.

Gratis webinar | Se opptaket

Ved å bruke tavler og tavlemøter til prosjektledelse eller målstyring kan du bidra til god oversikt over oppgaver, eierskap og bedre fremdrift. Alle involveres i utfordringer og resultatoppnåelse.

I webinaret får du vite hvordan du kan bruke dette i din bedrift. Se hvordan du kan jobbe for å kontinuerlig forbedre oppgaver, sette felles mål og gjøre riktige prioriteringer.

I denne halvtimen ser vi nærmere på:

  • Hvorfor bør man bruke tavler?
  • Hva er et tavlemøte?
  • Slik setter du opp en tavle
  • Kontinuerlig forbedring av oppgaver

Ønsker du å høre mer om dette? Se webinaret og få gode råd om hvordan du kommer i gang.

Dette webinaret er en del av en serie i fire deler:

Del 1: Tavlemøter og visuell styring

Del 2: Effektivisering av arbeidsoppgaver

Del 3: Strukturert problemløsing med A3-metoden

Del 4: Fremtidens virksomhetsmodeller

Foredragsholdere

Siri Myrmel portrett

Siri Secher Myrmel

Seniorrådgiver
Siri har mange års erfaring fra næringsmiddelindustrien, oppstartsbedrifter og oppdrettsbransjen. Hun har jobbet med produkt- og prosessutvikling og prosjektledelse. Har vært produksjonssjef i et oppdrettsselskap og jobbet mye med prosessforbedring.

Kjerstin Østerberg

Rådgiver
Kjerstin har lang erfaring fra roller som LEAN- ansvarlig og LEAN navigatør. Hun har jobbet med prosessforbedring og kontinuerlig forbedring i pensjonsselskap, og har særlig erfaring med prosessforbedring på kundesenter.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.