top banner image
 
 
 

Bedre lønnsomhet med effektive prosesser

Ved å arbeide strukturert med prosessforbedring kan du gjøre leveransene rimeligere, raskere og med høyere kvalitet. Dette webinaret er del 2 av 4 i en serie om effektivisering.

Gratis webinar | Se opptaket

Prosesskartlegging gir forståelse for nåsituasjonen og hvilke arbeidsoppgaver som kan forbedres

For å lykkes må du involvere medarbeiderne i kartleggingen. Prosessforbedring kan øke eierskap og engasjement blant de ansatte, og legge til rette for kontinuerlig forbedring. 

I dette webinaret får du vite hvordan du kan gjennomføre en prosesskartlegging i din bedrift, og hvordan du kan identifisere og prioritere utfordringer og iverksette gode tiltak.

I denne halvtimen ser vi nærmere på:

  • Prosesskartlegging steg for steg
  • Hva er egentlig effektivisering?
  • Hvilke tiltak fungerer?

Ønsker du å høre mer om dette? Meld deg på og få gode råd om hvordan du kommer i gang.

Dette webinaret er en del av en serie i fire deler:

Del 1: Tavlemøter og visuell styring

Del 2: Effektivisering av arbeidsoppgaver

Del 3: Strukturert problemløsing med A3-metoden

Del 4: Fremtidens virksomhetsmodeller

Foredragsholdere

Siri Myrmel portrett

Siri Secher Myrmel

Seniorrådgiver
Siri har mange års erfaring fra næringsmiddelindustrien, oppstartsbedrifter og oppdrettsbransjen. Hun har jobbet med produkt- og prosessutvikling og prosjektledelse. Har vært produksjonssjef i et oppdrettsselskap og jobbet mye med prosessforbedring.

Kjerstin Østerberg

Rådgiver
Kjerstin har lang erfaring fra roller som LEAN- ansvarlig og LEAN navigatør. Hun har jobbet med prosessforbedring og kontinuerlig forbedring i pensjonsselskap, og har særlig erfaring med prosessforbedring på kundesenter.

Få tilgang til opptaket

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.