top banner image
 
 
 

Regnskap for butikker med kjedetilhørlighet

Bruk mer tid på kundene dine. Få regnskap og lønn til faste lave priser.

Få kontakt med en ekspert

Bli mer lønnsom med hjelp fra spesialistene på kjederegnskap

Med Azets får du en fleksibel og rimelig økonomifunksjon. Gode tilpassede rapporter gir deg full kontroll. Oppgavene kan skaleres etter behov. Du får en garantert levering, og tilgang til flere ressurser og mer ekspertise. Det gir deg redusert sårbarhet. Vi kjenner DIN bransje.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi fører selvsagt regnskapet ditt korrekt og leverer det til riktig tid. Samtidig sikrer vi at lønnen utbetales slik den skal og når den skal. Våre regnskapsførere, lønnskonsulenter og økonomiske rådgivere er alltid oppdaterte på lover og regler som påvirker butikken din. Med fleksible nettløsninger får du enkelt tilgang til nøkkeltall og samarbeidet med regnskapsfører blir både enkelt og oversiktlig.

settings-1.svg

Regnskap fra A-Å

Vi hjelper deg med bilagsregistrering, datafangst fra kasse, remittering, rapportering, årsoppgjør og rådgivning. Våre regnskapsførere holder seg alltid oppdaterte på lover og regler som betyr noe for virksomheten din. 

money-bag-euro.svg

Lønn

Vi fungerer som ditt lønningskontor. Få tilgang til smarte og effektive løsninger for lønnshåndtering. Skatt, godtgjørelser, refusjoner, feriedager og alt annet som spiller inn på utbetaling av lønn ivaretas av oss. 

account-group-circle.svg

Rådgivning for lønnsomhet

Regnskapet ditt er gull verdt. Ved hjelp av økonomisk rådgivning viser vi deg hvordan du kan bruke den verdifulle informasjonen som ligger her. Få hjelp til en mer effektiv økonomistyring i butikken din! Våre erfarne rådgivere sitter med spesialkompetanse på blant annet moms, skatter og avgifter.

window-application-5.svg

Enkelt samarbeid i kundeportal

Du tilgang til den nettbaserte og brukervennlige portalen Azets Cozone. Ditt arbeidsverktøy i samarbeidet med regnskapsfører. Viktig informasjon oppdateres og deles. Her får du oversikt over økonomien og tilgang til data. Alt du trenger er en enhet med nettleser og internettilgang.

mer tid til kundene

Spiser administrative oppgaver for mye av tiden din?

Du er ikke alene. Manuelle, administrative oppgaver er en av de største tidstyvene for deg som driver butikk. For å frigjøre tid trenger du gode systemer som automatiserer flere av de daglige oppgavene. Med papirløst og helautomatisert butikkregnskap, kan du fokusere mer på butikkdrift og kundepleie. Oppgaver som bemanningsplaner, kassedagbok og budsjett blir enklere å gjennomføre. Det bidrar til mer fornøyde kunder og hyggelige utslag på bunnlinjen.

Jeg vil vite mer

Fleksible løsninger på nett

Jobb smartere, spar tid og få bedre oversikt og kontroll med nettportalen Azets Cozone. Her kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og mye mer. Det har aldri vært enklere å samhandle med din regnskapsfører og lønnskonsulent. Elektronisk fakturaflyt, fakturering, rapportering og administrasjon – akkurat når og hvor du vil. 

 

Azets-Cozone-Logo.svg

"Enklere kan det ikke bli!! Sparer meg for så mye tid og arbeid. Alltid hyggelige og hjelpsomme ansatte uansett avdeling."
Grethe Lier Alne, Sveio Blomster og Gaver AS
"Fikk anbefalt Azets Insight AS av min kjede, jeg har følt meg velkommen som kunde siden. Azets har hjulpet oss til å sikre en bærekraftig drift ved å være proaktive. Vi får raske og ryddige svar på våre henvendelser. "
Kåre-Rune Mossing, Daglig leder, Høydalsmo Servicestasjon AS

Tilpassede rapporter gir gode sammenligningstall

De beste butikkdriverne sitter ofte på spesiell kompetanse som gjør de til den som oppnår best marginer i kjeden. Som butikkdriver vil det derfor være kritisk for deg å få rapporter som sammenligner deg med og rangerer deg opp imot tilsvarende butikker i kjeden. Rapportene må være basert på enkle nøkkeltall som er kritiske for kjedens drift. Slik kan du identifisere og sette opp enkle mål å jobbe mot sammen med dine ansatte. Vi hjelper deg med å sammenligne deg med de beste.

Azets er Nordens ledende leverandør av økonomitjenester og systemer innenfor detaljhandel og kjeder. Vi har 40 års erfaring med regnskap og økonomistyring for butikker tilknyttet en kjede. Vi har utviklet et solid konsept for effektiv styring av butikken og vi tilbyr skreddersydde IT-løsninger og konsulenter med lang bransjeerfaring.

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.