Regnskap for kjedemedlemmer

Bruk mer tid på kundene dine. Få regnskap og lønn til faste lave priser.

Få kontakt med en ekspert

 

Bli mer lønnsom

Rådgivning og rapportering tilpasset din butikk fra spesialistene på butikkregnskap. Du kan enkelt sammenlikne deg med andre i kjeden og i bransjen for øvrig. Resultatet? Et bedre utgangspunkt for god lønnsomhet i din butikk.

mer tid til kundene

Mer tid til kundene dine

Spiser administrative oppgaver for mye av tiden din? Du er ikke alene. Manuelle, administrative oppgaver er en av de største tidstyvene for deg som driver butikk. For å frigjøre tid trenger du gode systemer som automatiserer flere av de daglige oppgavene. Med papirløst og helautomatisert butikkregnskap, kan du fokusere mer på butikkdrift og kundepleie. Oppgaver som bemanningsplaner, kassedagbok og budsjett blir enklere å gjennomføre. Det bidrar til mer fornøyde kunder og hyggelige utslag på bunnlinjen.

Jeg vil vite mer

Regnskap og lønn prikkfritt levert

Vi fører selvsagt regnskapet ditt korrekt og leverer det til riktig tid. Samtidig sikrer vi at lønnen utbetales slik den skal og når den skal. Våre regnskapsførere, lønnskonsulenter og økonomiske rådgivere er alltid oppdaterte på lover og regler som påvirker butikken din. Med fleksible nettløsninger får du enkelt tilgang til nøkkeltall og samarbeidet med regnskapsfører blir både enkelt og oversiktlig.

Fleksible løsninger på nett

Jobb smartere, spar tid og få bedre oversikt og kontroll med nettportalen Azets Work (tidligere het portalen MyVisma). Her kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn og mye mer. Det har aldri vært enklere å samhandle med din regnskapsfører og lønnskonsulent. Elektronisk fakturaflyt, fakturering, rapportering og administrasjon – akkurat når og hvor du vil. 

Sammenlign deg med de beste

De beste butikkdriverne sitter ofte på spesiell kompetanse som gjør de til den som oppnår best marginer i kjeden. Som butikkdriver vil det derfor være kritisk for deg å få rapporter som sammenligner deg med og rangerer deg opp imot tilsvarende butikker i kjeden. Rapportene må være basert på enkle nøkkeltall som er kritiske for kjedens drift. Slik kan du identifisere og sette opp enkle mål å jobbe mot sammen med dine ansatte. Vi hjelper deg med å sammenligne deg med de beste.

Kontakt oss gjerne

Ønsker du er prat om regnskap og lønn for kjeder? Fyll inn skjemaet, så tar vi kontakt med deg i løpet av kort tid.

Du kan også ringe:

40 10 40 18