top banner image
 
 
 

Regnskap for kjeder

Med stålkontroll på økonomien kan du styre kjeden i riktig retning. Samarbeid med en spesialist på regnskap og lønn for kjeder.

Kontakt en ekspert

Flere fagressurser

Støtte fra dedikerte fagressurser

Vi tilbyr støtte fra dedikerte fagressurser som kjenner din bransje inngående

økonomiske prosesser

Velprøvde økonomiske prosesser

Våre tjenester inkluderer velprøvde økonomiske prosesser som sikrer effektiv økonomisk administrasjon

Økonomisk utvikling

Full oversikt over kjedens økonomi

Digitale verktøy og dashboards som gir kjeden innsikt og kontroll som aldri før.

Felles økonomisk plattform for hele kjeden

Kjeden får økonomisk rapportering på tvers. En kjedeavtale med Azets definerer roller og prosesser og ansvar og plikter mellom kjedekontoret og medlemmene. Som din samarbeidspartner bidrar vi til å sette tydelige mål for kjedens forretningsdrift og samarbeid. I sum gir dette bedre støtte til kjedens medlemmer, mer synlighet og kontroll og et bedre grunnlag for å skape vekst og redusere risiko.

Redusert risiko med felles økonomisk oversikt for kjeden

Kravet til kapital og investeringsbehov varierer mellom ulike bransjer. Prisen på finansiering påvirkes av risikoen som ligger i forretningsprosjektet. Et felles økonomisk oppsett for kjeden gir oversikt og kontroll på tallene. Slik kan man oppdage avvik og forutse hendelser som påvirker kjedens økonomi. Dette får man fullt innsyn i med faste rapporter enkelt tilgjengelig på nett. Gevinsten for kjeden er mindre risiko, en ekstra trygghet overfor finansieringspartnere og dermed et godt grunnlag for videre vekst.

Grunnlag for best mulig vekst

God forretningsteft og magefølelse er viktig for å lykkes – men reduserer ikke behovet for synlighet og kontroll. Kjedens ekspansjon og vekst skal være både effektiv og trygg.

  • På hvilke varegrupper er vekst mest lønnsomt?
  • Hvem vil ha dine produkter og tjenester?
  • Hvor bør du etablere deg?
  • Hvordan måler du suksessen?

Baser forretningsutviklingen på faktiske tallstørrelser. Et felles økonomisystem og felles økonomiske prosesser gjør det enklere å se muligheter for effektiv vekst.

Sammenlign tall - bli litt bedre hele tiden

Standardiserte rapporter for kjeden gir deg en nøyaktig temperaturmåling. Sammenlikninger av sentrale kjedemål viser hvordan kjedens medlemmer presterer på ulike områder. Det viser også hvordan markedsaktiviteter og kampanjer påvirker ulike deler av markedet. Det kan også legges til rette for sammenlikning med konkurrenter i definerte geografiske områder. Slik får du innsikten du trenger og kan hele tiden bli enda litt bedre.

Prismodell tilrettelagt for endringer

Våre kunder skal aldri være i tvil om prisen. Vi tilbyr faste priser som når som helst kan skaleres i henhold til kjedens vekst. Behov for endringer underveis? Ikke noe problem. Vi kan til enhver tid justere prisene etter kjedens behov.

Kontroll på tallene med brukevennlig og  markedsledende teknologi

Med våre løsninger har du tilgang på markedsledende teknologi. Slik vil du som kunde holde deg oppdatert med full kontroll på tallene. Regnskapsbransjen er inne i en rivende utvikling med automatisering og robotisering i spissen. Her er vi markedsledende og det vil du som kunde merke. Våre løsninger er alltid oppdatert med hensyn til gjeldende retningslinjer fra næringslivet og myndigheter. 

Tre digitale enheter oversikt Azets Cozone

God oversikt for både kjendeledelsen og butikker i egen portal

Med portalen Azets Cozone, kan kjeden jobbe smartere, spare tid og få bedre oversikt og kontroll. Her kan du enkelt sende inn grunnlag, godkjenne dokumenter for regnskap og lønn ogfå oversiktlige rapporter tilpasset virksomheten.

Elektronisk fakturaflyt, fakturering, rapportering og administrasjon – akkurat når og hvor du vil. 

Kontakt våre eksperter 

- for tilbud og mer informasjon om hva vi kan gjøre for din virksomhet.

Ring 40 10 40 18  eller send inn skjema, så tar vi kontakt. 

 

 

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.