Full pakke DNB Regnskap

  • Bokføring av bilag
  • Lønnskjøring
  • Avstemminger
  • Rapportering av a-melding
  • Rapportering av MVA
  • Rådgivning

Pris på forepørsel 

 

DNB logo

Ved at du gir regnskapsfører tilgang til selskapet i DNB Regnskap, sørger vi for å få regnskapet ført riktig og at lønn utbetales til rett tid. Med Azets som din sparringspartner får du også mye mer. Vi gir deg analyser og gode råd basert på regnskapstall for ditt selskap. Vi leverer tjenester som dekker alt fra føring av bilag til rapportering til myndighetene og årsoppgjør når den tid kommer.

På lønn, kan vi håndtere alt fra enkel time- og utleggsoversikt til lønninger med tilhørende pensjonsadministrasjon. 

Få hjelp til regnskap og lønn

Passer for deg som vil ha fokus på annet enn regnskapsføringen

Mye skal tenkes på når man driver et selskap, og dette med regnskap kan være tidkrevende for en som ikke er vant til det. Ved å fokusere på annet innbringene og utviklende arbeid for bedriften din, vil det mest sannsynlig gi mer verdi til selskapet.

Regnskapsfører fører regnskapet effektivt og gir gode oversiktllige rapporter som kan bidra i utviklingen og adminstrasjon av bedriften din.

Kom i gang

kom_iGang_regnskapPaNett.jpg

Kom i gang med tjenester fra Azets

For tilbud og mer informasjon  kan du ringe 40 10 40 18 eller fylle ut skjema under, så kontakter vi deg

Åpningstider: kl. 08:00 - 16:00 hverdager mandag-fredag

no_bg_consultant_workig.jpg

Ja, Azets kan håndtere min forespørsel. Jeg aksepterer at Azets mottar og lagrer mine kontaktopplysninger i overenstemmelse med Azets Privacy Statement

Ja, jeg vil at Azets sender meg innsikt, informasjon om tjenester og invitasjoner til arrangementer. Jeg kan når som helst redigere mine preferanser eller trekke tilbake mitt samtykke.